Arama sonuçları: *

1. Splixson

Metamask güvenilir mi?

Soğuk değil, sıcak cüzdan.
  2. Splixson

Metamask güvenilir mi?

parayı çekmek için binance tr hesabı açman lazım iban iyidir
  3. Splixson

bitcoin farmı yapmak mantıklımı

Hayır, tamamen merkeziyetsiz ve bir yerden onay almadan bir şekilde kişiden kişiye elektronik nakit sistemidir 1729345176 kısmi olarak evet ama işlemleride kaydediyor örneğin x cüzdan b cüzdana 3 btc gönderdi gibisinden. Ayrıca o çözülen şifre blockchainde saklı olan btclerin şifresi...
  4. Splixson

bitcoin farmı yapmak mantıklımı

elektrik ucuza geliyorsa, sistemin çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi mining araçlarına sahipse olabilir
  5. Splixson

Öneri Kısa Sürede Kaznadırıcak Coin Önerisi

konuyu upluyorum millet nasıl yorum yapacak merak ettim
  6. Splixson

ayrıca profilime girip incelemen ayrı bir seviye :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  7. Splixson

Mesala SUİ projesinin Whitepaperini, arzını ve vestingini, ekibini, amacını, haberlerini vs. vs. biliyor musun? Bence hayır daha whitepaperini bile okumadığına eminim. FED parasal genişleme ve faiz indirimlerine doğru gidiyor dolar her ne kadar tl bazında yinede değerlenecek olursa enflasyonun...
  8. Splixson

Allah Allah bak sen paşama, 2 günde 100x de yapsın mı? 1728213550 Yaw forumda ne kadar ne kadar bilgisiz adam var toplanmış yatırım tavsiyeleri veriyolar
  9. Splixson

Hangi siteyi kullanmalıyım?

Hiç bir aracı kurum tam güvenilir değildir. Para yatırma için binance tr kullanıyorum marjin işlemler ve spot al sat içinde okx vr binance global kullanıyorum ben 1727889154 Not your Keys not your coins
  10. Splixson

yeni listelenecek topluluk coini hakkında sorum var ???

Kanka ne dediğini hiç anlamadım
  11. Splixson

Yardım teknil bir soru soracağım grafik analizi ile ilgili

Kankacım ne foreks ne kripto senin düşündüğün gibi bir şey değil. İndikatötler ile olacak iş değil, teknik kadar temel analizde önemli. Ayrıca bu işler çizgilerden ibaret değil, tek bir haber ile bütün indikatörler, teknikler, dirençler-destekler, formasyonlar, fark etmeksizin çöp olur. Yani...
  12. Splixson

Yardım teknil bir soru soracağım grafik analizi ile ilgili

İndikatörler çöp
  13. Splixson

Hamster Kombat Borsa

Borsaya çekim talebi gönderdiyseniz sıkıntı yok. 26 EYLÜLDE LİSTELENİYOR
  14. Splixson

BTC hesabi eger uzun sure kullanilmazsa kapanir mi?

Borsalarda değil, sıcak veya soğuk cüzdanlarda (tercihen soğuk) tutmanı öneririm
  15. Splixson

🔻Bitcoin ve Ethereum resmen çakıldı! 🪙 (Borsalar işlem kesti)

iyi oldu, likidasyon toplandı. HODL
  16. Splixson

Bitcoin ağı tarihin en büyük BT kesintisini %100 çalışma oranı ile atlattı

Blockchain teknolojisini hiç duymamış, bilmeyen ya da önemsemeyen veya kriptovarlık yatırımcılarının bir grup cahil olduğunu düşünenler, Merkeziyetçi ve tekelci Bill Gates'e milyar dolar kazandırdılar... Dünyanın en dandik işletim sisteminin verdiği hataya bakıyorlar şuan. 1721465009
  17. Splixson

Piyasada hiç bitcoin kalmazsa ne olur?

Fiyatı yükselir
  18. Splixson

Kriptodan çok zarar ettim

kanka bilmiyosan açmıcaksın 1720623075 çok merak ediyosan bonuslar var 30-40$ onlar ile açabilirsin ondan yaptığın karı çekebilirsin
  19. Splixson

Web Bağlantılarını nasıl paylaşırım?

bi kere bir mining uygulaması böyle 10 arkadaş davet et cart curt diyorsa %99.99999999999...9 scamdir hamster kombatta arkadaş kısmına gidip bağlantı kopyalıcan bu kadar
  20. Splixson

ARAMIZDA MOBİL MADENCİLİK YAPAN VARMI ?

fake böyle bi program olsa ve para kazandırsa millete yayınlamazlar 1720119880 adam 500 telefon alır ona kurar öyle yapar 1720119941 ve merkeziyetsiz cüzdanları bilen azıcıkta kombinasyon bilen bir kişi 12-24 kelimenin ne kadar zor bulunduğunu bilir
Top Bottom