Arama sonuçları: *

• Users: Yigit06
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Y

Öneri Hiç Yatırım Yapmadan Min 16 Dolar Kazanma Anlatıyorum

kanka ben yaptım yazıda yazdığı gibi bir kaç tanıdığımda yaptı herkes çekti ve netten zaten yaz coinbase öğren kazan diye bir sürü kaynak var yalan değil araştır yapmak istesen yap
  2. Y

ne reklamı reklam falan yok kanka yapmak isteyen yapar diye paylaşdım o kadar büyük site bana para mı verecek benim bi kazancım yok şeyim yok isteyen yapar para kazanır istemeyen yapmaz
  3. Y

bir şey diyemem ama eğer değerlenir dediğin bir coin varsa dönüştürme şansında var istersen öylede yapabilirsin 1640728178 öyle devam ederse 2 gün geçince tekrar yolla tekrar 1 2 gün bekle doğrulanır 1640728225 üstteki dediğimi yapabilirsin 1640728425 dolar olarak değil coin olarak mevcut...
  4. Y

doğum tarihini kimliğini adresini istiyor hangi coin sitesine girersen bunları ister zaten 1640604179 dediğin siteler dünya çapında en çok kullanılan sitelerden değil binance,coinbase veya bunlara benzer en ünlü borsalarda böyle şeyler olmadı ayrıca güvenilmez olsaydı kaç milyon milyar dolar...
  5. Y

aynen :D İstersen araştır öyle yap ama dünya genelinde ünlü olan bir site ve kaç milyon kişi kayıtlı öyle bir şey olacağını sanmam bu tosun yada thodex işine dönmez sahipleri türk değil :D 1640603351 tel telefondan ne kadar yapılıyor bilmiyorum ama ben ailemin tefonundan aile yaptım kimliği ve...
  6. Y

maalesef var o yüzden 1 tane arkadaşım yapamadı :/
  7. Y

o oluyor eğer düzgünce çekip attıysan max 1 hafta kadar bekle sonra kesin doğrulanır son alarak birde wifiden değil mobil veriden kullanırken giriş yapıp öyle yolla kontrol için uygulamaya gireceksen mobilden gir bak biraz doğrulandığında wifiye geçersin 1640555396 hayır referans almak için...
  8. Y

yok ne kusuru ne demek asıl benim bir kusurum varsa sen kusura bakma :)
  9. Y

100 dolar yatırım yapılırsa bitcoin alınırsa hem kullanana hem bana 10 dolar bitcoin veriyor doğrulamada hızlandırma olduğunu duymuştum ondan paylaştım bilmeyen varsa en azından söylemiş bilgilendirmiş olurum diye açtım.
  10. Y

Merhabalar coinbase diye bir site var burada öğren kazan diye bir yer var oradan kimliğinizi doğrulatıp kazanmaya başlaya bilirsiniz ve sitesinde düzenli olarak yenilenecektir yazıyor yani kazanacağınız fiyatlar değişebilir ben 27 dolar kazanmıştım arkadaşlarım 16 dolar kazandı abim 27 dolar...
Top Bottom