Arama sonuçları: *

• Users: ugo.
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ugo.

Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

Ayrıca şöyle bir durum daha var, bu adam hem reklama vericeği parayı sana veriyor. Hem coin üzerinden vericeği paranın derslerini izletiyor, yaptırıyor veya da çözdürüyor her neyse. Sana coin olarak ödediği için parayı, ve bu coin şirketin kendi NFT'sine ait olan bir coin olduğu için adam...
  2. ugo.

Katılıyorum kesinlikle.
  3. ugo.

Tamam hadi diyelim ki söylediğin oldu ve wp'den arşive aktarıldı. Fotoğrafı çeken cihazların hepsi de sence tesadüfen kimlik fotoğraflarını whatsapp'tan mı atmıştır, çünkü fotoğrafın orjinal çekimi kamera olmayıp whatsapp olduğu zaman image, whatsapp image olarak adlandırılır. Arşivle v.s...
  4. ugo.

Kayıt olmak için kimliği her şirket ister fakat anlatmak istediğimiz şu bitcinin doğrulama yöntemi farklıydı, konunun ilk mesajında ssle belirtilen resimlerle alakası yoktu. Ve bitciyle alakalı hiçbir haber de yok.
  5. ugo.

Tabii hocam ya adamlar NBA'e sponsor, türkler gibi aç değiller ki. Neden uğraşsınlar böyle fasa fiso işlerle :D
  6. ugo.

Resimlerin tümü whatsapp image olarak adlandırılmış, şayet coinbase airdrop'unun bekleme listesinde olan biri olaraktan konuşayım. Resim çekip coinbase'e yüklemiyorsunuz, ayrıca böyle bir seçenekte var fakat kameradan seçtiğiniz için isimi whatsapp image olması imkansız. Hadi diyelim ki bu...
  7. ugo.

Coinbase'in kendi NFT platformu var ve bu sebeple bir sürü yatırımcısı var ayrıca coinbase NBA'e sponsor, sizce coinbase satmış olabilir mi? Mantıklı düşünmek lazım, açın haberlere bakın bu tarz konular açmadan önce coinbase ile alakalı bir şey var mı? Tabii ki yok. Hacklenseydi buradan bilgi...
  8. ugo.

bitcoinin mantigi nedir

Çok teşekkür ediyorum, ve yardımcı olabildiysem ne mutlu bana rica ederim.
  9. ugo.

bitcoinin mantigi nedir

Hayır, ilk defa sizden duydum. GPU yanında CPU mining, tarif ettiğim kadar kazançsız ise Disk Mining'ini siz tahmin edin.
  10. ugo.

bitcoinin mantigi nedir

En karlısı tabii ki de GPU, bunu CPU'da çok fazla deneyimim olduğu için söylüyorum. GPU Rigi olan birisi çok kolay 1 şekilde 1 yılda kar'a geçebiliyordu eskiden, CPU'dan kendi deneyimlerim var. Ben sanal sunucular üzerinden yapıyordum, eski buglar, zaafiyetler olsun karlıydı. Fakat şu an değil...
Top Bottom