Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

bu konudaki olaydan bahsedityorum anlamında kullanıldı bilmeyenler için yazıyor
  2. xSparkua.

dostum düzenlemeden önce de kesin bilgi olarak göstermedim ben log geçmişinden moderatörden isteyebilirsinki ki bunlar gerçek bir çok grupta paylaşılıyor
  3. xSparkua.

dostum allah kullan diye göz vermiş kesinlik vermeden coinbase veya bitci yazdım ki araştırırsan görürüsün kesinlik belirtmedim ben burda
  4. xSparkua.

zaten wp den gönderilmiyor wp den arşive aktarılıyor
  5. xSparkua.

valla bilmiyorum fakat coinbase ve ya bitci arkadaşım verdi bana %50-60 bitci diyor
  6. xSparkua.

sanırsam sizde gördünüz bu sadece 1 tane arşiv bunda 100 e yakın kimlik var 100 tane disk var sanırsam görünürde
  7. xSparkua.

aslghjknaklşhgnkagbnalbng
  8. xSparkua.

haberi paylaşılmadı arşivi paylaşıldı arşivini atarım bulursam
  9. xSparkua.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış 1635073765...
  10. xSparkua.

Yardım başka bir hesaba kripto para ile ödeme nasıl yapabilirim ?

kendi telefon numaramı kullandım hocam olur herhalde ben papara kullandım
  11. xSparkua.

aynen hocam bu şekilde yazdım hepsini karttan ilk 1 cent çekti sonra parayı çekti aldı
  12. xSparkua.

satın alıcaksanız paypalı seçip kredi kartınızı yazarsan alabiliyorsunuz ben kullanmıştım
  13. xSparkua.

BTC hesabıma geçmedi ?

gelen para
  14. xSparkua.

BTC hesabıma geçmedi ?

Onaylandı yazıyor son 7 gün işlemlerinde ne para çektim ne sattım fakat gördüğünüz gibi btc hesabımda 0 tl yazıyor paranın geçmesi lazım fakat neden yok yardım edebilecek varmı ?
  15. xSparkua.

Bitcoin onaylanma sürecinde kaldı ?

Btc gönderimi yapıldı bana fakat 2 gündür hesaba geçmedi normalde max 1 günde geçiyor 371 bytes şimdiye kadar geçmesi gerekirdi bilen varmı ?
  16. xSparkua.

BTC de para işlemi konusunda yardım eder misiniz ?

Alım satımla uğraşıyorum bana para gönderdi fakat onay bekliyor diyor bu onay işleminden sonra paranın ona geri gitme gibi bir olasılığı varmı aracıyla yapıyoruz da 1615303451 bilen biri yok mu ?
  17. xSparkua.

Paribu Güvenilir Midir?

peki ne kadar sürüyor ortalam transfer bir bilginiz varmı acaba
  18. xSparkua.

Paribu Güvenilir Midir?

ya para atarken bi kod var adres gibi onu diyorum da 1614968186 yabancılarla işlem yapacağım yabancılardan dolar olarak alacağım sonra çevireceğim
  19. xSparkua.

Paribu Güvenilir Midir?

valla binance yi hiç kullanmadım hiç de bakmadım şimdi denesem hata falan yaparım başka yere para falan gider diye korkuyorum
  20. xSparkua.

Paribu Güvenilir Midir?

merak ettiğim şey yabancı biri para atarken id gibi bir kısım var onu nasıl alıyoruz bulamadım arkadaşlarımda paribu kullanmıyormuş
Top Bottom