Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

ETH miningi hakkında tavsiye istiyorum.

Benim düşünceme göre en mantıklısı 3090 mining ya da 3080. 3090 350w elektrik tüketimine sahip ve 120-125mh veriyor. 3060 ise 170w elektrik tüketimine sahipken 45mh veriyor. Yani yaklaşık 2 tane 3060 ın elektrik tüketimi bir 3090 a eşit. 3090 39bin tl civarına bulunabiliyor, az önce akakçeden...
  2. 1dodooo

Kripto para çakılışı ve ekran kartları

Mining bitmez. Daha az kar getirir ama bitmez. Örneğin SERO mining bakabilirsiniz. Adamlar şuanki ETH miningi kopyalamış sitelerinde bile yazıyor. ETH (pow+pos) mininginin kopyası olduğunu ve ETH mining bitince ona geçileceğini yazmış. Bunu SERO'nun kendi sitesinden indireceğiniz pdften...
  3. 1dodooo

Neden Mining Crash yiyorum

Yok 3090 da var sistemimde fakat 1600 yaptım bende CUDA hatası aldım... Yeni aldım.
  4. 1dodooo

+1600 yaptım sorun yok fakat hızında daha değişen bir şey yok
  5. 1dodooo

hemen deneyeyim
  6. 1dodooo

+1200 az mı sizce, ben araştırdığımda en stabil değeri 1200 de verdiğini okumuştum yabancı forumlarda. Belki benim yanlışımdır.
  7. 1dodooo

Dediğim gibi bence crashın temel sebebi fazla arttırmanız memory clock'u.
  8. 1dodooo

Bugün, otomatik ayarlayandan manuel ayarlayan bir sisteme geçmişsin daha önce de yaşamadın galiba? Yaşamadığını varsayarak söylüyorum kesinlikle sorun oc değerlerinde. Aynısını yaşadım çünkü. Ve 3060 a 1200 çoook fazla, 3090'lara ben +1200 veriyorum. Oyun performansı daha yüksek olan 2070s ekran...
  9. 1dodooo

Biraz bakın bakalım, crash verecek mi bu sefer.
  10. 1dodooo

Şimdi demek ki yaptığınız oc değeriyle alakalı bir sorun. Baktığımız zaman ocsiz crash yemiyorsun, tek tek deneyeceksin benim fazla bulduğum değer öncelikle memory clock hızı. Onu 800 yapıp başlatır mısınız? 3070de öyle kullanıyorum ve sorun yaşamadım isterseniz o ayardan bir deneyip dönüş yapın.
  11. 1dodooo

Önce bir OC yapmadan hangi programı kullanıyorsan başlatır mısın dostum?
  12. 1dodooo

Ben unmineable kullanıyorum, o yüzden kendim ayarlıyorum.
  13. 1dodooo

Bende yaşadım bu sorunu ve çözüme ulaştırmıştım. OC yaptığın değerlerin sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığını kontrol et öncelikle. Büyük ihtimalle bu ekrana dokunmuşsundur. Bu ekranda voltajı 950'nin altına getirince CUDA bulunamadı hatası veriyor. 950wattın altındaki bir değerden coreclock...
  14. 1dodooo

Ethereum 2.0 Londra Güncellemesi (Hard Fork) Saatler Sonra Başlayacak!

Şöyle bir durum var, bence gözden kaçırılan nokta şu. ETH 2.0 tamamen çıkmıyor, stage olarak çıkıyor ve stakeleri de 2 yıl sonra ETH 2.0 tam sürüm olarak çıktığı zaman verecekler. Tam olarak ETH 2.0 olarak çıktığında ethash miningi kapatılabilir diye düşünüyorum tam emin olmamakla birlikte. YTD
  15. 1dodooo

Hayır, hala ethash ile kazım yapabiliyorum.
  16. 1dodooo

12,965 seviyesini geçti şuanda.
  17. 1dodooo

0.6/8.5=0.07 dolar 1 RVN şuanda. Sen 10 dolar 1 RVN için benim için düşük diyorsun. 1 dolar bile görmedi RVN. Tamam benimde rvn yatırımım var ama şuanlık o kadar çıkacağını düşünmüyorum.
  18. 1dodooo

Şuanda güncelleme gelmedi ethash ile mining yapabiliyorum. 1628065405 RVN şuan 60 kuruş Türk lirası bazında. 10 dolar zaten çok yüksek bir rakam ki. 10 dolar olursa coin zenginleri artar :D
  19. 1dodooo

ETH 2.0, 24 Temmuz'da çıkıyor!

Şöyle ki mining tam bitmeden 5bin liraya düşmesi biraz zor hemde dolar kurunu ele aldığımızda. Ha evet TL faizine göre daha riskli bir yatırım yaptığımız kesinlikle su götürmez bir gerçek.
  20. 1dodooo

ETH 2.0, 24 Temmuz'da çıkıyor!

Normal şartlarda faize ya da dolara göre baktığımızda bahsettiğin 750-800 TL'nin 600TL'ye düşmesi bile benim açımdan bir şey değiştirmez. Çünkü 10bin TL'ye herhangi bir banka ya da yatırım net 600 TL bırakmaz. 10bin TL'ni TL faizine yatırsan büyük ihtimalle 150 TL civarı bir getirisi olur...
Top Bottom