Arama sonuçları: *

1. B

BİTAY borsası güvenilir mi ?

Valla ben de şaşırdım ilk aradılar beni bitaydan 2019 dan beri işlem yapmadığım için 800 tl var diyince inanmadım da hesaba girdim görünce şaşırdım. Şimdi eth yi sattım tl yaptım. Çekim talebinde bulundum. İyi şans. Normal de ben de hiç anlamıyorum bu borsa işlerinden arkadaşım demişti beleş 20...
  2. B

BİTAY borsası güvenilir mi ?

2019 Yılında bitay 20 tl kupon veriyordu ve ben de onu ethereuma yatırmışım. Şu an 0,0184 eth var yani aşağı yukarı 800 TL. Ben bunu nasıl çekebilirim acaba ? Bilgisi olan var mı ?
  3. B

Ethereum düşüyor ve ekran kartı sorunu düzelir mi ?

hayır. Düşmezse sittin sene düzelmez.
  4. B

EVO RX 5600XT ETH performansı nasıl artırılır?

Anladım kaç günde bir para çekebiliyorsunuz peki hocam ?
  5. B

Sizin hashrate değerleriniz ne kadar ? Bir de günlük ne kadar kazanabiliyorsunuz ?
  6. B

@RevDeisDou Yardımcı olabilir misin ? En azından 40 olsa iyi :D Ne kadar fazla o kadar iyi . 1614263844 Bir de bir şey soracağım ethermineden takip ediyorum daha yeni başlattığım için sanırım reported 38 mh/s ama current 25 ve avarage 15. Bunların az olma sebebi yeni başlatmam mı ?
  7. B

Merhaba. Şu an PC'de oyun oynayamıyorum ve boş boş duruyor. Ben de ETH kazmayı düşünüyorum, her şeyini hallettim ama bu UV yapıp ETH kazım performansını arttırmayı tam bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Şu an ETH kazımı 38.5 mh/s ve daha yüksek yapabilenler var. Yardımcı olan olursa...
  8. B

Bu Ekran Kartları İle Etherium'dan 1 Ayda Kaç Para Kazanırım?

Konuyla alakasız ama oradaki 3 tane 3080 olmak isteyen ben :/
Geri