Arama sonuçları: *

1. Berkay25

Etherium Madenciliğine şuan başlanır mı?

peki eth bitince ne olur varmı bir düşünceniz?
  2. Berkay25

Merhabalar teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için öncelikle şöyle bir açıklık getireyim benim temel prensibim budur herhangi biryere yatırım yapmışsam ve yahut birine borç vermişsem o paranın hepsinin birden gitme ihtimalini göz önünde bulunduruyorum giderse batarmıyım devam edermiyim...
  3. Berkay25

bu işe belli bir sermayeyle giriyorsun arızalanma riskin var bir sürü masrafın elektrik,klima var
  4. Berkay25

haram :D 1658585401 Ben eth olmasada başka coinlerle devam edilebileceğine inanıyorum
  5. Berkay25

Ve de şuan bilmiyorum hiç takip ediyormusunuz borsayı çoğu ekonomist 2023 ortalardan bitcoin 100 bin doları aşacağını söylüyor dolayısıyla altcoinlerde yararlanacak kimse kusura bakmasın bu ülkede hiçbişe kolay kolay ucuzlamaz :D
  6. Berkay25

@Hudzell @babapro21 @Mırnav Yani şimdi arkadaşlar birde şöyle düşünelim güzel ülkemizde 1 milyon'a ne alınabilir ki? 1 ev? 1 dükkan bunları alıp kiraya verdiğinizde ortalama gelecek para 3-4-5 bin bunlarda çok zor ve ayrıyeten insanlarla uğraşmak var şuan ki güncel etherium 1500 dolar bandında...
  7. Berkay25

Merhaba sevgili arkadaşlar nasılsınız öncelikle umarım herkes iyidir? Arkadaşlar kendim Konya'dan ikamet ediyorum İşadamı'yım ticaretle uğraşıyorum. Etherium madenciliği için ayıptır söylemesi 1 Milyon TL ayırdım ortalama hedefim 30 tane 3080Tİ ekran kartı satın alıp madenciliğe başlamak...
Top Bottom