Arama sonuçları: *

1. B

Etherum madenciliğine başlıyoruz

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim gidişata göre hareket edeceğiz.
  2. B

Konuyla ilgili yasal bir vergi düzenlemesi planlanmadı vergiye tabi olursak tabii ki vergimizi veririz.
  3. B

Hayır hocam evde yapmayı düşünüyorum üst katım bu iş için müsait.
  4. B

Güzel bilgi için teşekkürler.
  5. B

Belki bir gün onu da yaparız hocam :)
  6. B

Kartları yurtdışından temin edeceğiz hocam kartın tanesi 20k ya falan geliyor bence hiçbir şey için geç değil etherum için 5 bin dolarlar konuşuluyor yaza kadar bakalım ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum teşekkür ederim düşünceleriniz için
  7. B

Rtx 3080 daha mı iyi olur mining konusunda bilgisi olan varmı :)
  8. B

Bende dün bu videoyu gördüm minimum 3080 ile yapacağım bakalım hayırlısı
  9. B

Rig kurulumunda bilgisi olan arkadaş varsa destek olabilirse çok memnun olurum 1613907756 Sağolun hocam Allah razı olsun
  10. B

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam tahmini ne zaman çıkacak belli mi acaba :)
  11. B

tabii ki hocam detayları paylaşacağım rig kurmak için muhtemelen destek almamiz verecek hiç bilgim yok çünkü rig konusunda ☹️ 1613907203 Yurtdışından temin edeceğiz kartları hocam oyun içinde sistem kuracağım inşallah teşekkür ederim :)
  12. B

Hocam üzülmeyin kartları yurtdışından temin ediyoruz inşallah Türkiye stoklarına dokunmucaz 😊
  13. B

Merhaba arkadaşlar, Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz. @Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :) Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.
  14. B

12 Ekran Kartı İle Ethereum Mining Sonucu

@Abdullah Hacıgül ben yurtdışından ekran kartı getirip bu sistemi kurmak istiyorum 3000 serisi ile bana kurulumda destek olabilirsen çok sevinirim Instagram'dan mesaj atmıştım @buraksacc teşekkür ederim.
Geri