Arama sonuçları: *

• Users: Egoo
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Ethereum 2,293 Dolara Düştü

Benim ailemde de bu tür satış işleri ile ilgilenenler var düşmeme sebebi şu ürünler dolarla alındığı için dolar 9 iken alındığı için 7 ye düştüğünde indirim olmuyor diğer arkadaşın söylediğini haklı buldum çip sorunu olduğu için eth düşse bile sorun çözülmez itopya sahibi seneye yaz olacağını...
  2. E

konuyu açarken istediğim cevap buydu aslında teşekkür ederim konu ile ilgili daha rahatım artık
  3. E

chia coin yeni ümidim şu anda elimde 1,5tb hdd var eğer yükselirse bir problem olmaz ama ekran kartı ve işlemci artık bitsin ya 1621847961 hocam temmuz çok geç ya beklemekten bıktık vallaha :D
  4. E

Biliyorum reis bugünde pc almayı planlıyordum bu kadar çabuk düşmeye devam ederse yakında 800 dolar olur gibi duruyor 1621847450 hocam ethereumu boşver bize mınıng bitmesi lazım yakın zaman içinde
  5. E

Ne zamandır takip etmiyordum bir anda şok oldum :) ethereuma da hiç güvenemiyorum bir anda fırlayabilir de
  6. E

Ethereum da aşırı bir düşüş var sizce piyasaların normale dönmesi yakın mıdır bilgisayar işleri beklemeli mi? Yoksa ethereum yükselir mi daha
  7. E

Ekran Kartı Stok Sorunu Galiba Yakında Bitecek

Çip krizi nasıl oluyor pek bir bilgim yokda
Geri