Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

MetaMask GoerliETH nasıl Binance TR Ye geçirilir

3 tane mobil oyun hesabı clash royal clash of clans bide brawl stars hesabı ama 2 sini geri aldım destekden 1 ine uğraşıyom hala
  2. KSF Eren

ben sana inandım zaten abi dolandırıcı olursunda bu kadarda yüzsüz olmazsın engelledi en sonunda :D
  3. KSF Eren

hala dolandırmadığını idda ediyo atan kişi 1668205500 . 1668205513 .
  4. KSF Eren

oyun hesabı sattım testten gönderdi
  5. KSF Eren

o zaman dolandırıldım yine :D
  6. KSF Eren

nasıl yani bunun bi değeri yokmu
  7. KSF Eren

Merhabalar kriptodan fazla anlamadığım için sizlere soruyorum bir kaç video izledim boşa gitme olasılığı varmış o yüzden anlayan arkadaşlardan yardım almak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum bu coinleri binance tr hesabıma aktarmak istiyorum
  8. KSF Eren

Bu USDT Sitesini Kullanan Var mı ? Güvenilir mi ?

aslında benim no ya gelmedi kardeşime geldi bi soriyim nerde kullanmış numarasını
  9. KSF Eren

evet
  10. KSF Eren

googla göre güvenilir site işareti var ama içine bilemiyorum ya fasa fiso gibi geldi banada ama belli olmas bakalım belki bilen çıkar
  11. KSF Eren

binance var ama şöyle bi sorunum var bu site içinde bakiye olan bi hesabım var onu binanceye aktarmak istiyorum fakat anahtar diye bişey istiyor o bende yok hesap kurulurken yapılıyomuş heralde ben hatırlamıyom
  12. KSF Eren

dolandırıcı bi site olabilirmi sence çünkü internette arattım çıkmıyo gibi bişey tam anlayamadım bende
  13. KSF Eren

Merhaba geçen gün böyle bir site keşfettim ama coinlerle uzakdan yakından alakam yok aslında ama şimdi lazım oldu aranızda bu siteyi kullanan var mı https://accountusdt.com/home güvenilir olup olmadığını merak ediyorum ona göre işlem yapıcam çünkü vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
Geri