Arama sonuçları: *

1. Kartal34

pool hasrate dengesizliği ekran kartı ayarları

Pool Hashrate ekran kartınla alakalı bir şey değil, anlık ETH gelirleriyle alakalı bir şey. Kartın aldığı normal MH da bir anormallik yoksa ona çok takılmayın.
  2. Kartal34

Mining yapıyorum tahminen elektirik faturasına ne kadar yansır

200W olarak hesaplaman gerek onu.
  3. Kartal34

Asus ROG 2060 Mining

Minimum 32MH vermesi gerek o kartın. Yaptığın ayarlar iyi değildir daha iyi bir ayar yap kartlara.
  4. Kartal34

Eth Madencilik Yardım

ETH LargmentPill kartında sorunsuz çalışırsa 35MH bandı verir o kart. O da günde 2.2 dolar civarı yapar. Elektriğe etkisi ayda yaklaşık 100TL olur.
  5. Kartal34

Apu işlemci ile hem gpu hem cpu mining yapılır mı

İkisi de pek mantıklı değil APU işlemci için. İşlemciyle kazım yap desem cache düşük az kazandırır, dahili GPU ile yap desem o da olmaz çünkü dahili belleği yok.
  6. Kartal34

Ethereum kazım zorluğuna nereden bakılıyor?

26MH dan az da alabilirsin. 7/24 mining yaptığında genelde bu yükseliş ve düşüşlerin gün sonundaki ortalaması yaklaşık olarak kartın kazım hızı yani 26MH eder ama birkaç saat yapınca bu tamamen şansa bağlı oluyor. Evet yoğun işlem yapılan saatlerde kazanç artıyor ama bu saatleri önceden tahmin...
  7. Kartal34

Havuzda anlık 40MH aldığın anlara bile denk gelebilirsin. O değer dediğim gibi o anki kazanca göre çok değişiyor. Share sayısı da onunla orantılı oluyor genelde.
  8. Kartal34

Zorluktan da anlaşılmıyor o. Anlık hacim ve ETH fiyatına göre baya değişiyor. Hele de 7/24 değil arada birkaç saat mining yapan biriysen şansına anlık çok yüksek kazanç veren saatler denk gelebilir ve o gün çok daha fazla kazanabilirsin. Bunu havuz sayfasından anlık takip edebilirsin. (Havuzdaki...
  9. Kartal34

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

Kimse sormuyor bile mining yapıldı mı diye. Piyasanın azıcık altına koy aynı gün biri havada kapıyor kartı. Pek etki edeceğini sanmıyorum. Oyun performansı konusunda da miningi bırakınca kartın termal macununu yenile termal pedleri yenile sıfırdan farkı olmaz oyun performansının.
  10. Kartal34

ethermine mining için yardım

Bugünün kazançlarını bilmiyorum ama ikisini peş peşe çok kez denedim yaklaşık %10 fark var arada. Binance 50 verirken Ethermine 55 civarı veriyordu.
  11. Kartal34

Bariz şekilde az kazandırıyor BinancePool.
  12. Kartal34

Anlık ağ yoğunluğuna göre çok değişiyor ücret, Gwei olarak ETH cinsinden kesiyor transfer ücretini. Dediğim yere tıklarsanız anlık ağın transfer için kaç Gwei istediği yazar. Keseceği ETH miktarı falan da yazıyor orada. Ücret uygun gelirse IP girip onaylayıp transfer yapıyorsunuz.
  13. Kartal34

Mininge yeni başladıysan normal 12 saatte falan yavaş yavaş artıp 30 olur o. Unpaid balance yanında bir logo gibi bir şey var ona bas manuel çekme için.
  14. Kartal34

İstediğin zaman (min 0.005 ETH) transfer ücretini kendin ödeyerek paranı çekebiliyorsun. Şuan başka bir çekme yöntemi yok.
  15. Kartal34

BİNANCE KİMLİK DOĞRULAMA YAPMADAN MİNİNG

Kendi kişisel bilgisayarınla yapacaksan Nicehash kullanabilirsin. Mining rigi kuracaksan ilk yazdığım ETH cüzdanı yöntemini kullanabilirsin. Yani evet yapabilirsin.
  16. Kartal34

O zaman şöyle yapar bir ETH cüzdanı açar kendine borsalardan bağımsız orada biriktirir parayı. Doğrulama yapmak istediğinde de doğrular ve biriken ETH yi borsaya transfer eder. NiceHash ile mining yapmak da bir seçenek. Program kendisi bir BTC cüzdanı veriyor (Bu yazılım BTC olarak veriyor...
  17. Kartal34

Yapabilirsin. Dediğin gibi parayı çekemezsin ama. (Belki seviye 1 doğrulama isteyebilir yalnız.)
  18. Kartal34

Ethereum kasıyorum ama poolda işlemiyor

Ethermine adresini doğru yazamadın veya yanlış yere yazdın sanırım.
  19. Kartal34

1660 Super ile aylık kazanç

Günde 9TL ne günde 2 dolar alınıyor 32MH ile. TL bazında yaklaşık 28TL ediyor bu da 😀 Elektrik 100TL civarı etkiliyor. Birkaç ay önce denemiştim, şuan elektriğe büyük bir zam gelmediyse hala öyledir herhalde.
  20. Kartal34

Yaptığım mining Binance pool'a ne zaman yansır?

Alakası yoktur tahminimce.
Top Bottom