Arama sonuçları: *

• Users: LenKys
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LenKys

ETH mining için bu kartlardan hangisini tercih etmeliyim?

1660S 34 e kadar kazim performansi çıktı oluyor bellek üreticisine göre değişiyor onlar
  2. LenKys

1 sene önce 10.000 TL yatırım yapsaydık şu an paramız 500.000.000 olurdu.

para yatırmadım hiçte pişman değilim batmakta var kazanmakta yatırsaydım kesin azcık artıkca geri alırdım yada düşmeye başlayınca geri alırdım böyle 10 sene önce 1000 dolarımız olsa felan saklasak bitcoin alsaydın 1 tane zengin olurduk felan mevzuları çok boş kimse bilemezdi bu gün böyle olucanı...
  3. LenKys

Etherıum 10 gunde 600 dolar dustu dusunceler?

Çok iyi zamanda mınıng i bırakmışım :D kısa sürede piyasa bir anda düzelemz yavaş yavaş düzelebilir 1 sene 6 ay gib sürer en az Artık gerçekten düşsün inşallah eski zamanki fiyatlara döner piyasa birsürü insan pc alamıyor bu yüzden inşallah düzelir
  4. LenKys

Sizce etheryum yükselirmi 1veya 2 hafta içerisinde?

yatırım tavsiyesi vermedim bence dedim orda kimseye sat bak düşücek demedim
  5. LenKys

Sizce etheryum yükselirmi 1veya 2 hafta içerisinde?

sanmam bence artık eth düşer gibime geliyor
  6. LenKys

Telefondan ETH Kasmak Mümkün mü?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/telefondan-bedava-bitcoin-kazma.349708/page-16#post-3529258
  7. LenKys

Mining İçin Kimlik Gerekli mi?

kanka sen bilirsin ben normal binanceyi kullandım ama binance yr ye attim gelen parayi ordan çektim bilseydim böyle transfer yapmak gerektini binance tr kullanırdım bence sende binance tr yi kullan direk eth yattımı satar hesabına atarsın bende senini gibi mınıg yapıp 1 ay kulaklık aldım
  8. LenKys

binance hesabı açıyorsun ethermineden gelen eth hesaba 1 ay sonra yatıyor sen o para çekmek için hesabını doğrulaman gerekiyor doğrulamak için kimlik gerekli 18 yaşından büyük olman gerek (yüz doğrulamada var ama zorunlumu ınu bilmiyorum ben yüz doğrulamada yaptım yanlış hatırlamıyorsam o para...
  9. LenKys

binance cüzdanı açarken evet gerekli 1622822157 ama kazım yaparken ethermine üzerinde değil
  10. LenKys

ETH Mining İçin Ufak Sorularım

39 düşür ekran kartı fanlraının yorma düşür 50 dereceyi geçmesin aslında oda az ama ekran kartı ne kadar soğuksa o kadar iyi ona göre dengele 55 derecede iyi sen fanlarını eskiteme fazla 1622157830 ayarlara gir voltaj kontrolcüsü ile voltaj takibini aç
  11. LenKys

ETH Mining İçin Ufak Sorularım

CPU Z gir ekran kartın bellek markarkasını at 1 2 sorularını daha deneyimlilere sor ben binance cuzdanım ile ethermineden yapıyordum 1622123739 en iyisi
  12. LenKys

Ethereum birdaha yükselirmi (lütfen bilgisi olmayanlar bir şey söylemesin)

sakın satma sakın yapma yatırım tavsiyesi değildir :ROFLMAO:
  13. LenKys

adamın bilgisi var piyasa ile ilgili mınıng de başlarken yardımcı olmuştu sen bir şey bilmiyorsan sus eleştirin sana kalsın 1621630779 tamam sayın borsalar birliği başkanı
  14. LenKys

(bilgisi olmayanlar yazmasın dedim iyiki) piyasaının içinde olanlar azçok bilgisi oluyor artma şansı var artabilir daha öncedende böyle oldu bir şey bilmiyorsan yazma bende biliyorum risk işi oldunu
  15. LenKys

Ethereum birdaha çıkarmı arkadaşlar elimde 0.02 eth var bu fiyata satmak istemiyorum ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım birdaha çıkarmı fiyatı hocam sende bilgini paylaşırsan iyi olur @Caner Kösedağ
  16. LenKys

Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

ethermine yanlış yaptı bize artık yollarımızı ayırma vakti gelmiştir
  17. LenKys

Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

hocam 1 hazirandan sonra artık 15 günde bir yerine ayda 1 mi alıcaz ödemeleri
  18. LenKys

ETHEREUM HIZLI DÜŞÜŞE DEVAM EDİYOR!!

aynen bayramdan 5 gün önce 0.000205 kazıyordum dün 0.00097 şu anda 0.00144 eth olurda çıkarsa 32.000 tl çivarına deli kar yapılır valla ben 15 günde fury x kulaklık aldım karımı yapım düşerse üzlmem çıkarsada iyi olur ama ekran kartına ihtiyacı olan çok kişi o yüzden düşmesini istiyorum kendimde...
  19. LenKys

ETHEREUM HIZLI DÜŞÜŞE DEVAM EDİYOR!!

kazım değerleri artıyor dengelemeye çalışıyorlar
  20. LenKys

Ethereum çok sert düştü!

inş :D
Top Bottom