Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Lhr Nbminer ile tamamen kırıldı!!

Oc ayarıyla alakalıdır muhtemelen öncelikle ona bakmak daha mantıklı olur
  2. Lyndray

Windows için bu siteden windows sürümünü indirip kurmanız lazım. Driver sürümünün 512.15 ile başlaması gerekiyor https://github.com/NebuTech/NBMiner/releases/tag/v41.0
  3. Lyndray

oluyor
  4. Lyndray

Nbminer 41.0 %100 LHR KIRILDI

Windows için 512.15 lu driver kurulu olması gerekiyor
  5. Lyndray

https://github.com/NebuTech/NBMiner/releases buradan indirebilirsiniz
  6. Lyndray

Bu sabah konusunu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/lhr-nbminer-ile-tamamen-kirildi.532412/#post-5224023
  7. Lyndray

03:17 Selamlar :D
  8. Lyndray

Şuanda 118 mh veriyor sanırım
  9. Lyndray

Bugünü bekleyerek 3060 ti lhr rig kurmuştum :D
  10. Lyndray

Dün nicehash üzerinden kırılmıştı. Bugün yaklaşık 1 saat önce beta versiyonuyla nbminer ile de kırıldı. Hiveos üzerinden kullanabilirsiniz. Resmi olarak henüz gelmedi birkaç gün sonra gelecektir. Aşağıda ki kod ile önce ki versiyonun üzerine kurarak kullanabilirsiniz cd /tmp && wget...
  11. Lyndray

SIFIR RIG KURULUMU (DESTEK)

Bi ara öyle haberler çıkmıştı sonra bazıları yalanladı en son ne oldu bilmiyorum :D
  12. Lyndray

Elimde 4 tane 1660 ti var onları satıp 2 tane 3060 ti almak mantıklı mı peki. 3000 serisi alt coinlerde daha iyi olduğu için 1000 serisi kartları satmayı düşünüyorum
  13. Lyndray

Eth 2.0 dan sonra başka coin ile mininge devam etmeyi düşünüyor musun? Yoksa kartları elden çıkartır mısın?
  14. Lyndray

Mining eff/watt ne demek

Verimlilik gibi düşünebilirsin
  15. Lyndray

70.000TL'ye Mining RİG önerisi lazım.

Eğer Samsung vramli 3060 ti bulursan direkt alabilirsin. Elimde hem hynix hemde Samsung vramli 3060 ti var. Hynix olan 44 mh Samsung olan 47 mh veriyor. Lhr şuanda %74 kırılmış durumda birkaç ay içerisinde tamamen kırılır diye de düşünüyorum
  16. Lyndray

Rtx 2060’La Mining Yapma

Binance pool yaklaşık 4-5 ay önce kullandım. Normale göre daha az kazandırıyor ayrıca miningi kısa süreliğine de olsa kapatınca gelir ciddi şekilde düşüyordu. Birkaç gün deneyin eğer çok az kazanırsanız 2minersa göz atın derim. Ethereum kazıp nano ile komisyon ödemeden para çekilebiliyor...
  17. Lyndray

3060ti LHR Kilidi Kırılmış?

Lhrsiz hali 62 mh veriyor kırılınca nasıl 75 olsun :D
  18. Lyndray

ETH Kazmak İçin En Uygun Havuz Hangisidir?

Eğer tek kartla kazım yapacaksan ethermine gwei ücretleri nedeniyle çok mantıklı değil. 2miners da ethereum kazıp nano veya btc olarak ödeme alabiliyorsun ve komisyon ücreti çok az. Özellikle nano da hiç komisyon yok. Çok bakmadım ancak nanonun fiyatı biraz fazla dalgalı o yuzden çekip hemen...
  19. Lyndray

etherum kazmak kazançlı mı

sadece 2060 la aylık o kadar kazansaydım şuan milyonerdim :D
  20. Lyndray

Binance Kimlik Doğrulama

Yeniden çekip yüklemekte fayda var
Top Bottom