Tek kartla ethermine üzerinden 30MH ile kazım yapıyorum fakat son ödeme politikasından beri kazancın bir kısmı gas ücretine gitmeye başladı. Binance pool günlük yatırıyor diye biliyorum ama kazançlar düşük galiba binance ve ethermine kullanan varsa ikisinin arasında ne kadar bir günlük kazanç...
rx590 ile bu ayarları kullanıyorum sıcaklıklar biraz arttı havalardan dolayı memoryclocku çekebildiğin kadar çekmen gerek crash yemeden , power limite kullanabildiğin en alt sınırlarda kullan , ince ince deneyerek en stabil ayarı bulabilirsin
RX 590 ort 30mh
GTX 1060 ort 22
GTX 1660 ort 24 desek 76mh ile kazarsın uv ile kartlar ortalama 320 watt çekse siteye göre 7/24 çalışmaya 5000 tl kar bırakır ama bu ara çok fazla fırladı kazançlar geri düşer . site linki : https://minerstat.com/coin/ETH?lang=tr
Kartların mh değelerine...
Arkadaşlar merhaba görsel olarak attığım ayarlardan hangisini kullanmalıyım -200mV karta bir sorun yaratır mı ? Farklı bir ayar önerisi varsa bekliyorum .
Arkadaşlar merhaba yaşadığım bir sorunla birlikte öğrendiğim şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum, normalde xfx rx590 modeli ile 30.3 mh ile kazım yaparken bugün 27.3 civarların düştü sebebi aldığım yeni 144 hz monitörmüş ayarlardan 60hz ye çektiğim zaman 3 mh gibi bir artış oldu eğer mining...
rx590 var bende, kanka sıkıntı şu 20.9.1 ile 30.3 mh falan alıyorum ama valorantta güncel driverlara göre bi 20 fps kayıp var, güncel driverlada ise düşük mh değeri var
Şimdi PhoenixMiner_5.6c versiyonunu indirdim kernel hatası yok ama kazım hızı 29.5 20.9.1 den sonra ki WHQL driverleri deneyeceğim bakalım en stabil hangisi olacak oyun ve kazımda.
Binance de elinde ki ethleri usdt ye çevirip Binance TR'ye göndereceksin Binance TR'de usdtleri TL'ye çevireceksin sonra binance hesabını doğruladığın isim soyisime ait bir hesaba gönderebilirsin.