Arama sonuçları: *

1. NBatuhan

Mining hızım yavaşladı

Pardon dönmüşsünüz zaten, eskiden kullandığınız driveri flasha atın, temiz kurulum yapın, internete bağlanmadan yükleyin ekran kartının driverini
  2. NBatuhan

Mining hızım yavaşladı

Kartınız LHR mi? LHR ise eski drivere dönmeniz gerekiyor
  3. NBatuhan

Ethereum çok sert düştü!

İyice düşerse alırım, tekrar çıkarsa da satıp ayı sezonunu beklerim, ayıda tekrar alırım diye düşünüyorum. Kendime verdiğim süre 2 yıl, bu süre içinde toplam 32 ethereum toplayamazsam daha hiç toplayamayacağımı düşünüyorum, hedefim validator node kurmak. Yatırım tavsiyesi değildir
  4. NBatuhan

[ÖNERİ] Madencilik yaparak ne kadar kazanabilirim? | RVN'ciler Dikkat! ⚠️

Güzel bir içerik, elinize sağlık
  5. NBatuhan

Mining vergi sorunsalı

Borsalardaki alım satım işlemlerine vergi gelebilir bu mümkün ama mininge nasıl vergi koyacaklar cidden fikir yürütemiyorum
  6. NBatuhan

RTX3070 Mining Kazanç 23.02.2021

Bir fark yok, ufak bir google araştırması ile sizin de bulabileceğiniz şeyler ;)
  7. NBatuhan

Öncelikle ethermine'daki kripto paranız 0.01 ETH'ı geçmediyse orada kazdıklarınızı cüzdanınıza çekemezsiniz, geçti ise ilk kazmaya başladığınız tarihten 14 gün sonra cüzdanınıza otomatik yollanır. (0,05'i geçti ise 7 gün, 0,1 i geçti ise 24 saat içinde yollanıyordu en son) Binance'a giriş yapın...
  8. NBatuhan

Siteye girip sırasıyla bunları tıkla Cüzdan/Yatırma/Kripto/BTC(bunu hangi parayı kazıyorsan ona çevir; ETH olduğunu varsayıyorum)/ETH sağ tarafta ETH cüzdan adresini göreceksin, onu kopyala. Sonra madenci dosyasının içinde bir komut dosyası var (madenci ayarlarını girdiğiniz dosyadır kendisi)...
Top Bottom