Arama sonuçları: *

1. NakreS14

1300 TL elektrik faturası 😨😨😨😨

300 lira gelen faturan 1275 TL gelemez bu ay 10 günü zamlı gelmesi lazım bir sonraki ay kaç gelecek o zaman 2000 ödersin artık.
  2. NakreS14

Pc fiyatları düşer mi?

Şair iyi demişte bence sen o umutlanma
  3. NakreS14

Ethereum 4000$ geçti

Bu neymiş böyle aaaa her seferinde yok 3 bin olursa yok 5 bin olursa mining yapıcam diyip erteliyorum :D
  4. NakreS14

Tepeden 153 dolardan ETC aldım. Uzun vadede yükselir mi?

Elon abime yazalım senin için etc yazıversin 1 gün
  5. NakreS14

Etherum rekor tazeledi

önemli değil olabilir böyle şeyler
  6. NakreS14

Etherum rekor tazeledi

Konusu açılmıştı https://forum.donanimarsivi.com/konu/ethereumdan-yeni-rekor-3100.363429/page-3#post-3632090
  7. NakreS14

etherium hakkında bilgi lazım

Evet
  8. NakreS14

etherium hakkında bilgi lazım

Satmak istediğin zaman o anki bir değeri oluyor sen kabul edersen o anda satıyorsun alan kişide bekletmek için alabilir yükseleceğini düşünür alır herkesin düşüncesi farklı dolar altın gibi kimisi satar kimisi alır.
  9. NakreS14

Ethereumdan Yeni Rekor 3100 $

5000$ geçerse yapmam dediği mining i yapacağim.
  10. NakreS14

Sizce kripto paralar düşermi

İllaki bir gün düşer ama zamanını bilinmez nisan gibi düşer demiştim ama düşecek gibi değil.
  11. NakreS14

Şuan minnig işine girilirmi

Ben girmezdim girmiyorum da çünkü yararından çok zararını olduğunu düşünüyorum kaybedince üzülmeyeceğim çok param olsa denerdim. YTD
  12. NakreS14

Ethereum da vergi muhabbeti

tamam yeter :D
  13. NakreS14

Kaçtığın ülkeden iaden istenir not stonks.
  14. NakreS14

Devlet dava açtığın için yaptığı indirimi geri çeker ve borçun x2 olur NOT STONKS.
  15. NakreS14

Atmış olduğum videoyu izlemeni öneririm çok eskiden kazandığı 500 tl gibi bir para için tüm vergi muafiyetinden mahrum kaldı ve 340 bin tl borç çıkarıldı adama. Bugün kapınızı çalmazlar 3 sene 5 sene sonra çalarlar işinizi garantiye alın.
  16. NakreS14

Etkiler bir yerden para kazanıyorsan bunu devlete bildirmen gerekir aksi halde yarın bir gün vergi kaçırmaktan çok daha büyük paraları geri ödemek durumunda kalabilirsin. Ayrıca bu durumlarda ne kadar geç gelirse o kadar kötü oluyor çünkü gecikme faizini de koyuyorlar üstüne. BKNZ:
  17. NakreS14

Kripto Para Madenciliği Bir Gün Son Bulacak Mı ?

21. yüzyılın en büyük balonu kripto para olduğunu düşünüyorum bu paranın bir değeri yok eline alamazsın değerini ölçemezsin göremezsin ayrıca çok manipülasyona açık durumda ben bu paraya büyük yatırım yapanların elinde patlayacağını düşünüyorum.
  18. NakreS14

laptopla madencilik yapılabilirmi

Yazik olur
  19. NakreS14

Mining yapmak istiyorum gerekli bütün malzmeler nelerdir?

Mining yapacaksaniz Vram 8gb olan kartlari tercih etmeye calisin
  20. NakreS14

Kredi çekip ekran kartı almak.

Hiçbir yatırımınızı kredi ile yapmayın batarsınız kredi çekip dolar almak altın almak veya başka bir şey çok riskli
Geri