Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

@RevDeisDou senin bir fikrin var mı
  2. Quepardo

@Bitcoin bir tek miningi çalıştırma kısmında sorun yaşıyorum internetten başka indireyim dedim aynı dosya içeriği aynı sorun çift tıklıyorum düzenle kaydet yaptıktan sonra ama tepki vermiyor
  3. Quepardo

Videoyu aynen uyguladım mining penceresi açılmıyor bende ve dosya içeriği de farklı gözüküyor
  4. Quepardo

Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce
  5. Quepardo

Yani ay sonunda 200-300 girse cebime elektrik faturasını ödedikten sonra bana yeterli açıkcası
  6. Quepardo

@Bitcoin internetten bakınca benim kart böyle gözüküyo bu konuda bana yardım edebilir misin ekran kartını öldürmüş olur muyum ne kadar yaparsam zararsız ve karlı olur
  7. Quepardo

ekran kartı +146 core clock +850 memory clock ile stabil çalışıyor
  8. Quepardo

ve uyurken kullanmıyoken falan açık bıraksak bu miningi sistem imzada var karlı olur mu mantıklı olur mu günde 15 saat civarı çalışsa mesela çift fanlı ekran kartı 6 fanlı kasa var
  9. Quepardo

e madem öyle 2. elde neden mining yapılmış kartlardan uzak duruyoruz
  10. Quepardo

Peki bu kartların ömrünü nasıl etkiliyo o konuda bilgin var mı
  11. Quepardo

Ben oyun dünyasona aoe , heroes of might and magic 5 ve bulmaca oyunlarıyla girdim direkt sonra gtayı falan keşvettim işte gta kurtar vadisi gta türk gta sa gibi oyunları öğrenip internetim olunca da metin 2 ye dalmıştım :D 1610474672 Öyle bir şey varsa 2060 süper ile ben de yapayım 5 günde...
  12. Quepardo

Ben o yaşlarda heroes of might and magic 5 oynuyodum :D
  13. Quepardo

RTX 3090 / 2X RTX 3080 / RTX 3070 / RTX 3060 Ti / RX 6900 XT / RX 6800 XT Ethereum Kazım Performansı

bende de 2060 süper var hangi kart en mantıklıysa bunu satıp ondan da alınabilir toplam 20 bin yatırılabilir mesela ama değer mi nolur
  14. Quepardo

RTX 3090 / 2X RTX 3080 / RTX 3070 / RTX 3060 Ti / RX 6900 XT / RX 6800 XT Ethereum Kazım Performansı

Yani şimdi 20 bin tl bütçe falan ayırsak bu işe başlansa kar elde edilir mi kart ömrünü hesaba katınca elektriği hesaba katınca para kazanılabilir mi
  15. Quepardo

Peki bunu insanlar neden yapmıyor şu anda çok fazla kazanç var bu kartların ömrü ne kadar oluyor bahsettiğin süreçte
Top Bottom