Arama sonuçları: *

• Users: Shibou
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shibou

ETHEREUM GÜNCELLEMESİ GELDİ (Londra Hard Fork EIP-1559)

2.elde patlama bekliyorum yığılma olacak
  2. Shibou

ETHEREUM GÜNCELLEMESİ GELDİ (Londra Hard Fork EIP-1559)

Blok sayısının 12.965.000'e ulaşmasıyla Ethereum Londra Hard Fork (EIP-1559) güncellemesi geldi! https://etherchain.org/ Ethereum ağı PoW yerine PoS tarzında bir işletime geçiş yapacak. Bu yeni sistemi biraz bankacılığa benzetebiliriz. Aynı bankalarda olduğu gibi yatırdığınız ETH miktarı...
  3. Shibou

Ethereum 2.0 Londra Güncellemesi (Hard Fork) Saatler Sonra Başlayacak!

10 kişiden 9'u artacak diyor. Sene sonu 9-10 bin dolar beklentisi var ytd
  4. Shibou

12962200'den 12963600'e gelmesi 5 saat sürmüş, bu da aynı sürer gibi geliyor en geç 5 saat
  5. Shibou

Tam 1.400 blok kaldı.
  6. Shibou

Gelirse etiketle beraber alalım :D
  7. Shibou

ulan keşke 7.999₺'ye alsaydım bu strese değmez ya öyle bir rahatlardım ki stoğa gelirse falan etiketlerseniz sevinirim düşünmeden çökeceğim sistemi alsaydım bide yanına sıvı soğutma alırdım üf be 🥺
  8. Shibou

ben en kötü gamegarajda çıkan 10.500₺'ye ryzen 5 3600 & rtx3060 ikilisini alacağım ama bu para çok fazla kıyamıyor insan..
  9. Shibou

mucize arıyoruz hocam bekliyoruz
  10. Shibou

9.000 - 9.500'e rtx2060 super bulsam yeter bana fazlasında gözüm yok
  11. Shibou

Hesaplarıma göre yarın 14:00 ve 16:00 arası bitecek sabit hızla ilerlerse. Umarım gerçekleşir güncelleme sistem almadım bunu için :mad: 1628108277 yarın gelse güncelleme eylülün başında efsane sistemler olur piyasada... hayali bile güzel 1628108307 birisi çıkıp fiyatlar düşmeyecek demesin hayal...
  12. Shibou

Bence bu sefer güncelleme gelecek ya yazdıgım haberde de 12,965,000 diye yazmıştım İnşallah gelir @rookie27
  13. Shibou

çok yavaş ilerliyor yarına kaldı büyük ihtimalle...
  14. Shibou

5 ağustos tsi 15:00 diyenler var son umut bekliyorum...
  15. Shibou

bakıyorum yeni haber yok bulunca yazacağım son gelişmeler yazdıgım şekilde 1628060569 Yeni haberler buldum kaynak yine coin-turk.com Kendi düşüncelerim değildir. Ethereum London Güncellemesinin Tüm Detayları! Uzun zamandır beklenen Ethereum London hardfork’u bugün gerçekleşecek. Bu güncelleme...
  16. Shibou

2018 yılında da ethereum yüzünden ekran kartlarının fiyatı tavan yapmıştı ethereum düşünce fiyatlar da normale dönmüştü diğer coinlerle alakalı bir olay olmamıştı şimdi neden başka coinler araya giriyor anlayamadım vallahi şu bela bitmeyecek mi hiçbir zaman 😡 1628028083 mining için özel kart...
  17. Shibou

mining yaparlar yine ama kar etmeleri çok zor olacak ve kartın parasını çıkarmaları aylar belki 1-2 yıl sürer şu anki fiyatlara göre 1628027210 son dakika eylüle ertelerlerse şaşırmam vallahi bende inanamadım başlıyor. aylardır bu zamanı bekliyorduk umarım bir işe yarar
  18. Shibou

Ethereum (ETH) 2022 güncellemesine koşar adımla ilerliyor. Büyük güncelleme öncesinde en önemli gelişme saatler sonra yaşanacak. Ethereum 2.0 Londra Güncellemesi Ne Zaman? Önümüzdeki yıl için planlanan büyük Ethereum Serenity güncellemesinin son durağı olarak Londra güncellemesi heyecanla...
  19. Shibou

Sayılı saatler kala etherum 2.0 (9:37)

bütçem 8k olsa kesin alırdım ama 9.500-10.000'e kadar çıkabilirim bu durum beni almamakta zorladı rtx2060 super veya rtx3060 beklentim var umarım nasip olur
  20. Shibou

Sayılı saatler kala etherum 2.0 (9:37)

abdullah abinin yeni çıkardıgı sistemi almamak için zor tuttum kendimi. Yarın güncelleme geliyor alıp almama konusunda kararsız kaldım alınca pişman olma korkusu bitirdi beni sonuç olarak almadım bekliyorum güncelleme ertelenirse istanbul boğazından kendimi aşağıya bırakıyorum
Top Bottom