Arama sonuçları: *

1. D

100-120 Bin ₺ etherium mining sistem toplama tavsiyesi ?

merhaba iyi günler başlıkda belirttiğim gibi bu sistemi tek bir pc üzerine bağlamak istiyorum örneğin 6-7 ekran kartı ile yardımcı olur musunuz birlikten kuvvet doğar birinin fikri bir diğerine ilham olur. şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
  2. D

5 Ekran kartı ile ne kadar kazım gücüne sahip olabilirim detaylar içeride yardım lütfen

merhaba arkadaşlar 5 adet (Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB) alıp tek bir bilgisayar da çalıştırmak istiyorum kazım gücüm ne olur nasıl bulabilirim kazım gücüm ile en azından günlük kazanç'ı hesaplayabilirim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  3. D

5 anakartı tek bilgisayar da çalıştırmak ?

merhaba ben normal bilgisayar topladım daha önce 3 kez fakat aklımda eth için 5 ekran kartı alıp tek bilgisayar da çalıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim sonrasın da ekran kartı ekleyebilir miyim bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. D

ETH İÇİN PC'ME ANAKART ALMAK İSTİYORUM DETAYLI AÇIKLAMAM İÇERİDE !

Merhabalar sayin forum saki̇nleri̇ önceli̇kle bu i̇şe adim atmak i̇çi̇n kendi̇ bi̇lgi̇sayarim da 1 ay boyunca denemek i̇sti̇yorum elekti̇ri̇k faturam eth gi̇di̇şati gi̇bi̇ pc özelli̇kleri̇mi̇ aşşağiya yaziyorum çok uçmadan nasil bi̇r ekran karti alip eth kazmaya başlayabi̇li̇ri̇m bütçem 2 bi̇n...
Top Bottom