Arama sonuçları: *

1. F

Mınıng sistem kurmak istiyorum

hocam artık anca yatırım yaparsınınız mining işi geçti gibi artık geçti dediğim kurulmuyor kolay kolay ama son karar sizin yine
  2. F

Etherium yükselir mi

2k olacak diyenler neye göre diyor acaba
  3. F

İnternet Cafemde Ethereum kasmak karlı olurmu ?

gayet güzel kâr olur hatta pandemi bitse bile açmayın kafeyi mining daha mantıklı xD
  4. F

ethereum miningde error veriyor

teknik mantıklı bir cevabı vardı ama şu an hatırlamıyorum atıp tutmayayım araştırırsanız bulabilirsiniz
  5. F

artık yapılamıyor hocam
  6. F

4gb vram ile etherium mining yapılamıyor :/
  7. F

2 Milyon MH ile Kazıyorum

ben de diyorum bu 2th ile kazanlar kim ya nereden buluyorlar bu kadar ekran kartını Türk olduğunu bilmek gurur verici
  8. F

Ethermine garip olay

daha yeni başladıysan olabilir 1 saat falan açık tut yine değişik olursa siteyle alakalıdır
  9. F

RTX 2060 İle Mining Yapmak

uv yapmadan mining olmaz zaten hocam ben hem mining yaparım arkada cs lol falanda oynarım diyorsanız orası ayrı
  10. F

ETH uçuşta takip eden var mı?

eth değilde zamanında 20 tane rtx 3060 ti alıp 9k dan satmak vardı bi kartın fiyatı tam tamına nasıl 2 katına çıkar dolar düşmesine rağmen anlamak çok zor şu an paran olsa da alamıyorsun zaten zamanında aldığım için kendimi şanslı ama bir tane aldığım için şansız hissediyorum
  11. F

RTX 2060 İle Mining Yapmak

nvdia için rtx 30 serisi yoksa bırakın boşa yormayın sistemi ayrıca 82 derece çok anormal bir sıcaklık
  12. F

Blockchain Para Gönderemiyorum

25$ etherium um vardı düşüşten çıkıştan etkilenmesin diye usd digitale çevirmiştim şimdi kimseye gönderemiyorum veya farklı bir şeye çeviremiyorum " Not Enough ETH You'll need ETH to send your ERC20 Tokens " diyor yeterli eth var hesabım da ne yapmam lazım 1611564348
  13. F

etherium nasıl kazarım

arkadaşlar çirayı aşırı yükseltmiş evde güçlü sayılacak bir ekran kartınız varsa kazım yapa bilirsiniz arkada video falanda izleye bilirsiniz oyun oynarsanız yarı yarıya düşe bilir kazanç
  14. F

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

forum da haram kolay yoldan bilgi aç kitabını oku ya da oda haram yine kolay gidip kendin yaşaman lazım
  15. F

-REHBER- Ethereum Madenciliği Nedir Nasıl Yapılır?

binance de 150 tl fee var xD blockchain kullanın
Top Bottom