Arama sonuçları: *

1. hakmer11

Rx 6700xt ile Mining

Selam, yaklaşık 5 aydır RX 6700 XT dual fan sapphire ile kazım yapıyorum. Değerlerim aşağıdadır. Tavsiye ediyorum yapabilirsin. Ben oyun için aldığım bilgisayarımı, oynamadığım vakitlerde miningde bırakıyorum. Hafif bir ekran kartı ayarına dokunuş ile de 47MH ile kazımı gerçekleştiriyorum.
  2. hakmer11

Ethermine Gas Price Limit hakkında

Emin olduktan sonra sparkpool'a geçebilirim. Şuanlık orada GWei'ler pooldan karşılanıyor anladığım kadarı ile.
  3. hakmer11

Ethermine havuzu tx fee'leri şuanlık küçük minercılardan alıyor dolayısıyla gelirde %20'ye yakın düşüş var. Sparkpool'a geçmek mantıklı mı ?
  4. hakmer11

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi ETH'ye güncelleme geldi. Bu güncelleme ile ethermine.org sitesi üzerinde ödeme koşullarında da bazı seçenekler oluştu. Eklediğim görselde ki Gas Price limiti 10-500 GWei arasında seçilebiliyor. Gas price limit nedir, GWei nedir ? Bunun tek kart ile mining...
  5. hakmer11

Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

Sparkpool'u da araştırdım ancak pek uygun değil gibi geldi bana. Kazılan ETH'yi hergün al-sat şeklinde çevirmeyi düşünmeyen arkadaşlar var ise ethermine pool'unda devam etmelerini öneririm.
  6. hakmer11

Ethermine Yeni Ödeme Politikası

Arkadaşlar merhaba, ethermine havuzunda ki yeni ödeme politikası hakkında bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirlerse sevinirim. İlgili link: https://support.bitfly.at/support/solutions/articles/8000093291-ethermine-org-payout-policy-june-1st-2021 teşekkürler.
  7. hakmer11

RX 6700 XT Mining için UV + OC Önerisi

Merhaba, aynı kart bendede mevcut. Yaptığım ayarları bir videodan görerek yaptım. 115W, 48 MH olarak kazım yapmaktayım. Stale veya reject sayım çok az. Ancak kartımın garanti dışı kalmaması videodaki herhangi bir bios güncellemesi yapmadım, bilgin olsun. Yaptığım ayarların başladığı kısım için...
  8. hakmer11

Ethermine.org sorunu

Bİlgisayardan baktığın linki whatsapp mobil üzerinden birisine at. Telefondan o linke tıkla, görünecektir. Ben o şekilde kontrol etmekteyim. Herhangi bir mobil uygulama yüklü değil.
  9. hakmer11

Ethermine bakiyem sıfırlandı.

Orada ki yazan cüzdana ETH cüzdan kodu olmalı yoksa ödemeyi alamazsın. Kontrol eder misin
  10. hakmer11

AMD Gpu için en iyi ETH mining programı

Arkadaşlar merhaba, 6700XT GPU'm için en iyi mining programı hangisidir ? verimlilik ve optimizasyon olarak belirtir misiniz ? Birde hangi yazılımı seçtiğininizi neden ile yazmanızı rica ederim. 1 aya yakın phoenixminer kullanıyorum ancak ara ara gpu hatası veriyor, programı kapatıp açmam...
Top Bottom