Arama sonuçları: *

1. I

Rtx3060 LHR kilidi sorunu

estağfurullah ne zahmeti . MSI afterburnerden ( hiçbir şekilde voltaj arttırmadan; core clock; 0 , memory clock; 1500 ve güç limitini yarıya yakın düşürdüm bu şekilde yapmıştım. zarar gelir bence oynama daha fazla. ben tam bilgiye sahip değilim bu konuda anladığım kadarıyla sen de çok ustası...
  2. I

ben hiçbir coini kazmıyorum şu anda sadece deneme amaçlı yapmıştım hepsini de programın ismini hatırlayamadım. fakat şu linkteki = > videodan denemiştim ben de eğer hala güncelse bu videodan destek alabilirsiniz 1631890045 hayda :D video reklam gibi oldu inşAllah sorun olmaz sadece link attım...
  3. I

eth denedim ilk olarak 135-140w arası çekiyor 26-27 mH geçmiyor. Karttan karta belki 3 aşağı 5 yukarı farkılıklar gösterebilir. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, tükettiği elektriği BENCE ( tamamen kendi görüşüm ) ethereumda kurtarmıyor. Bakın bu kendi görüşümdür. Turtle coine baktığımız...
  4. I

ben kimin ne amaçla hangi sularda yüzdüğünü çok iyi anlıyorum Elhamdülillah. Oyun amacıyla almıştım zaten madencilik amacıyla değil. Fakat kanka şöyle bi durum var. Bazen planladığın gibi gitmiyor işler ek gelir sağlanması gerekebiliyor. Hayatımda mining yapmadım yapmıyorum da. Şimdi belki...
  5. I

YTD = > turtle coin mevcut ( kaplumbağa koin de denmekte ) 3060 ekran kartı v2 bende de var. Bir tek bu coinde gerçek gücüyle kazabiliyor. RVN, ERGO, NEO ve diğer alternatif bütün altcoinleri denedim fakat ne yaptıysam olmuyor. Turtleyi güzel kazıyor fakat Yatırım Tavsiyesi Değildir !
  6. I

turtle kaz 32 kh (evet mh değil kh)
Top Bottom