Arama sonuçları: *

1. imasa32

Hd 5870 ile mining :D?

İşlemci tamam da ekran kartında korkuyorum bir yere taşırırım vs. diye. Arkadaşım laptop ekran kartını macunlayacam diye ekran kartını pert etti
  2. imasa32

Ben değiştirtmeye gittim adam bana bunu değiştirmeye gerek yok dedi pek bi fark olmaz dedi. Ama istersen ben yine değiştirteyim 70 liraya olur dedi. Öyle diyince yaptırtmadım
  3. imasa32

Bende de aynı kart var ama benimki ertesi günü beklemez yanması için😂
  4. imasa32

(GÜNCELLENDİ) Ethereum 2500 dolar olabilir | YTD

Balon ne zaman patlar acaba:unsure::unsure:
  5. imasa32

Ethereum 1 nisan protestosu

Ne dememi bekliyorsunuz? Burada ilk olarak kendimi düşüneceğim tabi. Bu ortada olan olay herhangi bir devlet meselesi vs. önemli bir mesele değil ve kesinlikle çıkar meselesi. Mining yapıyor olsam ben de istemem zaten vergi vs. gelmesini ama ben burada kendi çıkarımı düşünmek zorundayım.
  6. imasa32

Yok size ekran kartı falan!

İlla eylem yaptırtacaklar ya. İşlemcimden utanıyorum artık HD 4650 ile kullanıyorum diye.
  7. imasa32

Ethereum 1 nisan protestosu

Kötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
  8. imasa32

1 Nisan mining eylemi ve sebebi nedir?

Hadi inşallah. Tüm ekran kartlarını yarı fiyatına satabilirler miningcilerin eylemini destek olarak :D
  9. imasa32

Kripto para madeni ne zaman biter?

Affınıza sığınarak bilmediğim için soruyorum. Örneğin bir yerde kömür madeni var diyelim ve bu madende belirli miktarda bir kömür vardır. Mantıken de kripto para kazımı için belirli miktarda bir maden olması gerektiğini düşünerekten şu soruyu yöneltiyorum. Bu tüm madenler ne zaman biter yani...
  10. imasa32

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

Bu coinler çok riskli iş. Hemen yükselip hemen düşüyor. Mesela ons bu kadar oynamıyor(ytd)
  11. imasa32

Ethereum sert düştü!

Haklısın ya ben altına basmıştım parayı 1.5k tlden fazla zararım olmuştu o zaman yükselsin diye bakıyordum(ytd)
  12. imasa32

Ethereum sert düştü!

Tatlı az gelir bi koyun, koç kestir😂
  13. imasa32

Ethereum Adeta Eridi ve Sert Düşüş Devam Ediyor...

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ethereum-sert-duestue.299949/#post-2961626 Konusu açık zaten
  14. imasa32

Ethereum sert düştü!

Şimdi 1730 oluyor 2 dk sonra %10 düşüyor/yükseliyor çok değişik
  15. imasa32

Ethereum sert düştü!

Ben de altın ons'dan bahsediyorsun zannettim kb :D
  16. imasa32

Ethereum sert düştü!

Ons yükseliyor şimdi ben de düşükten sattım maalesef. (YTD)
  17. imasa32

Ethereum sert düştü!

Biri düşse biri yükseliyor. Şimdi de dolar 7.05 seviyelerine çıktı. Bir günde 10 krş birden arttı
  18. imasa32

Ethereum sert düştü!

BTC'de anlık 360.000 TL seviyelerinde
  19. imasa32

Ethereum sert düştü!

Şu aralar tek isteğim
  20. imasa32

Ethereum sert düştü!

Bugün hiç beklenmedik kadar geri çekildi. 1650$ seviyelerinde seyrediyor şu an. Sizce ne olur ilerleyen vakitlerde? (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
Top Bottom