Arama sonuçları: *

1. keremast

1660 superle mining.

1700 lira yapar o zaman 5600 xt
  2. keremast

1660 superle mining.

5600 xt o kadar kazandırmıyor 1660s nası yapsın
  3. keremast

RX 5600 XT ne kadar kazar ?

kartım max 61 dereceyi gördü ömrü kısalmaması için ne yapmam lazım o zaman süreyi daha arttırıp camı acayım fan hızını biraz arttırayım 1400 yapayım 50 derecelerde çalışsın
  4. keremast

RX 5600 XT ne kadar kazar ?

Merhaba yarın bitcoin işine girmeyi düşünüyorum arkadaşımda raven coin kazacak tek merak ettiğim soru şu günlük 7 saat mining yapsam aylık kaç tl yapar? 300 400 tl demişti arkadaşım fakat elektrik faturasını katmadı normalde yükte 170 180w çeken kartım ne kadar fatura getirir
  5. keremast

Mining nasıl yapılır ?

kartım ısınmayan bir kart bunuda belirteyim kasamın hava akışıyla beraber oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor arkadaşımda rog strix bile 65 dereceleri görüyor bu arada ben nerdeyse günümü oyun ile geçiriyorum ömrü kısalmaz bence tabi mining yapılırken vramlere yükleniliyor.
  6. keremast

Mining nasıl yapılır ?

öyle çok büyük işlere girmek istemem aslında günlük 20 tl geliri olsa yeterli bile
  7. keremast

Mining nasıl yapılır ?

Herkese Merhaba Asus Dual Rx 5600 XT kullanıyorum ve bu kartla mining yapmak istiyorum günlük ne kadar kazancım olur ve nasıl yaparım şöyle bir şey yapabilir miyim peki mesela saat 9 da açtım sistemi gece 12 ye kadar mining yaptım ne kadar kazancı olur kartımın ömründe kısalma olur mu
Top Bottom