Arama sonuçları: *

1. L

15 Eylül Ethereum kazımı için son gün

Bilmediğimden soruyorum.ethereum bitince bütün madencilik diğer coinlere kayacak.şuan coin piyasası malum.yığılma olacağı için kazımda talep fazla alımda talep az olacağı için getiriler giderleri karşılamazsa yinede fiyatlar düşmez mi? 1660932192 Üretim fazla alım az olacağı için ben...
  2. L

Rtx 3050 vs Gtx 1660S hangisini almalıyım sizce Eth kazım için

İlla nvidia ise 6 K ya düşüyor yer yer rtx 3050.rtx2060 var Amazon’da 6.500 TL civarında şuan.amd tarafında rx 6600 var.hepsinden performanslı.oda 6.400 civarlarında yer yer 6 K ya düşüyor.
  3. L

herhangi bir wallettan paparaya para aktarabilir miyim? aktarılıyorsa nasıl

O zaman ailenden biriyle gitmen gerekiyor.ki 18 yaşından küçük olduğun için binancedende çekemezsin diye biliyorum. 1648495026 Ancak şöyle olabilir.18 yaşından büyük yakınından birinden rica edersin.onun walletine aktarırsınız.o çekme talebinde bulunabilir.
  4. L

18 yaşından büyüksen bankaya gidip vadesiz hesap açma talebinde bulunabilirsiniz.
  5. L

Zaten banka harici çekemezsin.binance globalde ise ordan binancetr ye ardından banka hesabına çekebilirsin.
  6. L

Kripto wallet anladığım kadarıyla.önce bir borsaya çekmen gerek.sonra paparaya yada banka hesabına çekebilirsin diye biliyorum.
Top Bottom