Arama sonuçları: *

1. N

mining düşük current mh sorunu

yaklaşık 40 gündür ethereum mining yapıyorum ethermine üzerinden. nbminer vs. diğer programlar lhr unlock yaptı bütün v2 modellere. nbminer 41.3 sürümünü kullanıyordum sonra 41.5'e geçtim. ilk zamanlar 48-49mh alıyordum reported değer olarak current'de 45-60 arası değişiyordu ve average değerim...
  2. N

Lhr Nbminer ile tamamen kırıldı!!

512.59 en son sürüm yüklü bende acaba 512.15'e dönsem mh/s artar mı? şuan asus dual 3060 ile 48mh alıyorum 50 görür mü
  3. N

NBMiner'de fazla mh alma

ekran kartı sıcaklığı 64-65 derecelerde geziniyor. bu değer iyi midir sizce
  4. N

NBMiner'de fazla mh alma

kullanmaya başladım. pc tamamen boştayken 35-36 alıyorum. pc kullanım sırasında 33-34 arasında. 2-3mh arasında bir artış oldu nbminer'a göre. teşekkürler
  5. N

NBMiner'de fazla mh alma

ekstra bir şey yapmam gerekli mi çok anladığım mevzular değil. bir de power limiti 58'e kadar düşürebiliyorum afterburner'da. düşürsem ne olur güç tüketimi azalıyor ama mh değişmiyor sıkıntı olur mu sizce
  6. N

NBMiner'de fazla mh alma

asus dual rtx3060 lhrv2 modeline sahibim. dün kendime ufak bir ek gelir oluşturma amacıyla mining yapma kararı aldım. lolminer ile eth kazımı yapıyodum 25-26mh/s değerleri alıyodum. daha sonra nbminer'ı gördüm nbminer'ın lhr modellerde daha fazla mh aldığını duydum. onda 32-34 arası değerler...
  7. N

25 bin tl bütçe ile kripto mining sistem dizme önerileri 2022 ocak

6000 serisinin mining performansları çok kötü. lhr olmayan 3060 araştır sahibindenden bence. lhr olsalar bile 2 tane 3060 daha çok kazandırır 6600xtden
  8. N

Rtx3060'ın mining getirisi ne olur?

herkesin kendi kararı ama direk son kullanıcıya daha rahat ve stabil kullanım sağlayan firmayı tercih etmek bana kalırsa en mantıklı olanı
  9. N

insanların 6600xt ve 6600 modelleriyle yaşadığı sıkıntıları görmek için forumda küçük bir gezinti yapmak yeterli. diğer forumlara da açılırsak sürüsüyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar göreceksiniz. 3000 serisi tarafında ben hiç böyle sıkıntılar duymadım
  10. N

moderasyona burdan cevap vermek istiyorum. yanlış bilgi verdiğim iddia ediliyor. söylediğimin aynen arkasındayım. rtx3060,rx6600'ten çok daha güçlü bir kart ve az bir forum gezintisiyle rx6600 ve rx6600xt tarafında yaşanan yazılımsal sıkıntıları görebilmeniz mevcut. nvidia ekran kartları amd'ye...
  11. N

ayda 700-800tl kazanman için 24 saat boyunca mininge bırakman gerekmiyor mu? hiç oyun oynamayacak mısın? etkilemiyor mu bilmediğimden soruyorum
  12. N

rtx3060dan şaşma. amd de çok çile çekersin. yazılım tarafında amd rezalet
Top Bottom