Arama sonuçları: *

1. oTToman16

ETH 27 MH ile Etherminer org 0.00038 (1.27dolar)

Arkadaşlar kazım mı zorlaştı. Bende mi sıkıntı var anlamadım. Son 3 aydır 0.00060 -70 arası alıyordum günlük ödeme hatta daha önce den 0.00170lerde idi. Dünden beri iyice sapıttı. Normal mi bu. Yoksa sorun mu var. Kartım RX5500XT 8 GB
  2. oTToman16

1660 Super ile mining denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Şu an kazım çok zor 5500 xt ile günde 65 veriyor. 27 mh. O kaç verir bilmem. Şu an hiç mantıklı değil kazmak
  3. oTToman16

ETHERUM KAZIMI BAKİYE PROBLEMİ

Hangi bakiye sıfırlanmış neresi tam olarak daha açar mısın konuyu
  4. oTToman16

Binance den kazıdan gelen eth hareketleri

Sadece TL satın almaları gösteriyor 🤔
  5. oTToman16

Binance den kazıdan gelen eth hareketleri

Arkadaşlar pool den binance ye gelen eth leri binance programında nereden göreceğim. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler
  6. oTToman16

Kazı da mh sabit ama günlük kazanç düştü

Ne çok eksiğim varmış ki. Saol bu bilgiyi de senden aldım. Katkın oldu sevinebilir sin
  7. oTToman16

Teşekkürler bilgilerin için
  8. oTToman16

ETH düştü derken fiyat dan bahsediyor sun Değil mi
  9. oTToman16

Chrome u sadece işlemci üzerinden açabilirmiyim???

Anlamadım? 1614462315 Bakmadım bakayım mı 1614462457 Oprera da nerede bu ayar bulamadım
  10. oTToman16

Chrome u sadece işlemci üzerinden açabilirmiyim???

Ben kazarken opera dan netflix felan açıyorum GPU %99 da. Ama videolar da hiçbir şekilde takılma vs olmuyor. Hatta pc im de indirdiğim filmleri felan açıyorum herhangi bir kasma yok.
  11. oTToman16

Benlik bir sıkıntı değil o zaman :) 1614461961 Peki en son ödeme aldığım da 15 gün önce felan. Burada current daha düşük. Ama aylık 0.7 gibi çok iyi bir değer alıyor dum
  12. oTToman16

Arkadaşlar maden in kazı sı sabit 26.9 fakat ortalama sürekli düşüyor. Daha 4 5 gün önce günlük 180 küsür lerde idi. Şimdi 140 a kadar geriledi. Hiçbir şekilde kapatmadım yada arka plan uygulaması uygulaması da açık değil. Kazım mı zorlaştı anlamadım ki. @RevDeisDou @cfranko @baltazar
  13. oTToman16

ETH kazımı durdu. Çalışmıyor.

yok o kadar herkes bulaşma deyince çekmedim. 5700xt nin parasını kenara koydum. Yeni stoklardan 3060 yada 3070 alıcam inşallah. Şu an elimde 5500 xt kaldı. Belki bunuda satarsam 3080 düşünürüm. Ama mining için değil oyun için. 1614099374 @cfranko
  14. oTToman16

ETH kazımı durdu. Çalışmıyor.

Arkadaşlar böyle bir hata aldım durduk yere . Phoenix 5.5b ile kazıyordum. Sildim tekrar kurdum ama aynı hatayı veriyor. 5.5c de denedim yine aynı. Claymore ile kazıyor fakat Phoenix ile kazmıyor hata ne olabilir. Phoenix ile kazmak istiyorum.
  15. oTToman16

ETH de maden bana erken para gönderdi.

31 ocak da başladım. Pazar günü.
  16. oTToman16

Binance de hepsini yaptım. Kimlik vs tüm doğrulama lar okey. Tek ricam senden çekeceğim zaman yazarım sana tamam dersen. Özel mesajın açık mı
  17. oTToman16

Çekeceğim zaman tecrübelerinden faydalanmak isterim :)
  18. oTToman16

Hayırlı olsun. Hep Binance ye geliyor ama. İnşallah çekme de problem yaşamayız. Çektin mi daha önce. Papara ile attım da. Papara ile daha önce çekmedim hiç. Birde doge coin ve raven coin özellikle artacak diyor lar.
  19. oTToman16

Anladım kardeşim. Bunu bilmiyor dum. Diğer gelenler ile birlikte hesabımda bu kadar para oldu. Bu paranın sadece 150 tl si ile kendim aldım diğeri maden
  20. oTToman16

Evet yeni geldi daha mail. Ortalama 10 12 gündür kazıyor du 1613769501 0.02 de atar heralde. Kartın ne bu arada
Top Bottom