Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Görüntü gelmiyor Yardımınız lazım

Kablolamayı doğru yaptığınıza emin misiniz, bu sorunu yaşayan çoğu kişi ya Ekran kartına kablo bağlamamış ya da görüntü kablosunu Ekran kartı yerine anakarta bağlamış oluyor. Mining sistem...
  2. pickpocket

Asus Dual RTX 2060 Hynix ile mining OC ayarlarım nasıl olmalı?

Eski 2060 imla mining yaparken kullandığım değerler: -250 core clock +1000 memory clock (sıkıntı olmazsa 1100 de deneyebilirsin.) 78 powerlimit. Bu şekilde 32/33 MH arası alıyordum. Memory clock 1500 yapınca 35 MH kadar çıkıyordu fakat o değerde uzun süre çalıştırmak istemedim. :)
  3. pickpocket

6600XT 33mhs mining değeri için ayar yapınca MHS düşüyor?

Şuan kazdiginiz coin in getirisi ne kadar ?
  4. pickpocket

Aynen amdnin programindaki ayarlar olmadı , afterburnerden yaptim öyle 34 mh çıktı , 67w düştü
  5. pickpocket

Videodaki ayarları yapıyorum, normalde 29 mhs veriyor. Bu ayarları yapınca 17 ye düşüyor? Her baktığım sitede herkes aynı ayarı yaparak 33 alıyor düşük voltajla 1647290096 Çözdüm arkadaşlar konuyu, 68 MHS alıyorum 2 kartta teşekkürler.
  6. pickpocket

Ethereum %14 yükseldi!!

Seni mi kıralım olsun , sar kardeşime bi 4000
  7. pickpocket

Ethereum %14 yükseldi!!

Her düşüşün bir çıkışı olur.
  8. pickpocket

3x 3060ti ile Mining

Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum. Yakında çıkacak olan kripto para yasası olmasaydı. Kendi borcunu kendisi odeyebilirdi. Ama yasa yakında çıkacak dedi CB yani borç alarak bu işe girmek için geç kalındı.
  9. pickpocket

3x 3060ti ile Mining

Geçmişe dönük çıkmaz büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ama yasada hangi maddeler olacağını görmeden , işe girmeni tavsiye etmem. Geçen sene bu konuyu açsan hemen gir derdim. Zaten yasa çıkana kadar yani bu seneye kadar kartların borcunu ödemiş olurdun. Devlette senin kârın dan vergi alıyor...
  10. pickpocket

3x 3060ti ile Mining

Bence girmeden önce , yakında yürürlüğe girecek olan kripto para yasası çıkınca gir. Duruma göre bak. Elinde ne kalıyor. Krediyi bu ay çekip sistemi kursan, bir ay sonra yasa yürürlüğe girse. Paranın %20 sini vergiyle alsalar. Bu sefer kendini donduremeyecek kadar para kalsa elinde. Kredin...
  11. pickpocket

250.000$ Para ile ethereum mining yapmak.

1 Ana karta 8 veya 10. Aldığınız anakarta göre değişir.
  12. pickpocket

GTX 1660 Super Hashrate arttırma

Ne kazıyorsun , Kac mhs alıyorsun?
  13. pickpocket

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

Stabil bir ayar çektikten sonra sıkıntı çıkmaz.
  14. pickpocket

🔥🔥 Ethereum Uçuyor!! 4.600 Dolar

Ne kadarlık aldın
  15. pickpocket

Mining Rig Kurmayı Planlıyorum Yardımcı Olur Musunuz

O fiyatlara RTX 2060 alayım deme de.
  16. pickpocket

MİNING SUBAT AYINDA BITECEK Mİ ?

Kardeşim yüzdeye takılma , adamlar 41 mhs alıyoruz diyor. Sonuca odaklan.
  17. pickpocket

%70 oranda hash oranını yükselten program yazdılar 41 mhs veriyor diye biliyorum
  18. pickpocket

1 senedir bu palavra dönüyor ortalıkta, inanma knk öyle söylemlere.
  19. pickpocket

Rtx 2060 mining ayarlari

Selam arkadaşlar. -250 core clock , +1100 memory clock ve 78 power limitte kullaniyorum uv de yaptım. Sıcaklık değeri vs. Stabil 32/33 arası MHs veriyor. Memory clock +1500 yapınca 34/35 arası mhs lere çıkıyor. Biraz yaptım öyle durdu sonra stabil ayar olarak ilk yaptığım ayarları...
Geri