Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Yardım Binance tr kayıt olucam fakat görüntülü konuşmaya gelmiyorlar

Biz kendisine haber verelim de gelsin artık şu canlı görüşmeye. tabii ki bekleyeceksin.
  2. Alihanyilmaz

CS skinini nasıl satabilirim yasal mıdır ?

Bir oyun icin 450K harcayan gerizekâlı olmalı. O paraya ikinci el araba bulursun.
  3. Alihanyilmaz

Binance de Yatırım Yapmak ve Para kazanmak İstiyorum Nereden Öğrenebilirim ?

At yarışlarına tiyo verenlerde öyle der hep.
  4. Alihanyilmaz

Başla o zaman. Ama o kişi kazandı diye seninde kazanacağının bir garantisi yok. Doğru söylediğinin de bir garantisi yok. 200 Dolar da çok değil. 9.000. TL yapar. Kaybedersen de fazla üzülmezsin. Kendini asla kaçırılmaz fırsatlara kaptırma. Kazananlar daima kaybeden!erden kazanır. Ortada bir...
  5. Alihanyilmaz

Bunun kursu yada okulu yok. Hic bir yereden öğrenemezsin. Çok iyi bildiğini söyleyenler de zarar ediyor. Şans işi. At yarışı gibi. Ve bağımlılık yapıyor. Adama, evini, arabasını, hatta karısını bile sattırır.
  6. Alihanyilmaz

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Ana paranızı çekmediyseniz kurtarın. Bunlar dolandırıcı. Türkiye'de ilk kez yaşanan bir olay değil.
  7. Alihanyilmaz

Arda Güler'in bu olaydan bir haberi var mı?
  8. Alihanyilmaz

Saadet zincirleri böyle çalışır. Kimse para yatırmayınca, yatıranlar da çekince, dağıtacak para kalmıyor ödüller için. Üst rütbeler pay alır yeni katılanlardan. Onların payından yine onların üst kademeleri kendi paylarını alır. Alt kademe ( siz oluyorsunuz ) her zaman öder. Yeni daha alt...
  9. Alihanyilmaz

Ana paranızı kurtarın. Hepten gidecek yakın zamanda. Bunlar hepsi dümen. Sizden ek para yatırmanız da istenebilir, bonuslarınızı kurtarabilmek için. Sakın yatırmayın.
  10. Alihanyilmaz

Kimi alıyor, kimi alamıyor. Bu ne iş. Çekebilen de olmamış. Burada kaç hesabın var?
  11. Alihanyilmaz

Çekebilenler el kaldırsın.
  12. Alihanyilmaz

Dekont at inanayım.
  13. Alihanyilmaz

Yardım OKXTR'ye kayıt olamıyorum

Babanı görüştür. Seni küçük görüyorlar.
  14. Alihanyilmaz

Canlı görüşme kamera ile mi?
  15. Alihanyilmaz

18 yaş altı olduğundan olabilir.
  16. Alihanyilmaz

Bu günlerde en sevdiğim konu burası oldu.
  17. Alihanyilmaz

Yaz tatiline giriyoruz. Sonbahar'ı bekleyin.
  18. Alihanyilmaz

Sana neden durduk yere para kazandırılmak isteniyor? Sorman gereken soru bu. Neyse, bol kazanç. Ben boşa kürek çekmiş oluyorum. Siz "yok mu dolandırmak isteyen" diye bağırıyorsunuz.
  19. Alihanyilmaz

Reklamını yapmıştı bakanın biri ilk çıktığında. Hangisiydi tam hatırlamıyorum. Önemsediğim bir şey de değildi.
Geri