Arama sonuçları: *

1. D

Altında gram mı tercih etmeliyim yarım mı ?

Şerit ne kankam
  2. D

Eyvallah kankam çok teşekkürler
  3. D

Yani çeyrek mi öneriyorsun 1664887622 Anladım brom teşekkürler bi de elimde euro var sence o dursun mu yoksa onlada mı altın almalıyım
  4. D

İnternette fiyatlara baktığımda gram altının alış satış fiyat farkı 1 TL bile değildi ama yarım altına bakınca arada 40 TL fiyat farkı var ama bi yandan da ayrı ayrı almak yerine bi tane almakta mantıklı geliyo tabi ama gereksiz 40 TL vermeninde mantığı yok hani mesela altın değerlendiğinde...
  5. D

Elimde ki parayı nasıl değerlendirebilirim ?

Aynen öyle 1664731513 Ama şuan fazla uç fiyatta bundan sonra ne olacağı tabi belli olmaz ama o riski alacak durumda pek değilim ne yazık ki yinede bilgin için teşekkür ederim.
  6. D

1664729508 O zaman 1-2 çeyrek koyayım kenara en iyisi tavsiyeler için çok teşekkürler.
  7. D

Eyvallah abim yaşım şuan 18 oldu ama kur korumalı mevduatta sanırım nerdeyse çok az getirisi var bildiğim kadarıyla yıllık anaparanın %20 si bile verilmiyo en yüksekten veren dolar işi içinde haklısın tabi şuan zaten fazla yüksek bi noktada zaten faizde 13 den 12 ye düşürülünce bile 50 kuruş...
  8. D

Bi de şimdi kasayı satamazsam elimde kalırsa falan o da sıkıntı yani 4500 belki cidden az bi para ama fabrikada günde 12 saat mecburiyetten çalışarak kazandığımdan kalan bi para olduğu için kolay kolay gitmesini pek istemem ve gidersede bu yıl boyu öyle bi parada geçmez zaten elime 1664728785 O...
  9. D

Iyi fikirler kankam dediğin gibi ama nasip işi tabi bende de niyeyse hiçbir işim doğru düzgün gitmez o yüzden pek yanaşmak istemiyorum öyle şeylere ama dediğin gibi 600 lük ürünü 250-300 e satan olursa alınıp satılması rahat olur.
  10. D

Altın mı öneriyosunuz yani 1664728104 Ya aslında bende hani altın düşündüm o da tabi kura göre artıyo ama en garanti olanlardan o diyebiliriz aslında tabi ben altın alsam fiyatlar yerlere iner orası ayrı mesele ama bakalım şu bi kaç güne kesin karar veririm
  11. D

Gayet iyi ben o zaman bunu biraz daha araştırayım bilgi için çok teşekkürler.
  12. D

Peki mesela ben kargoyla alırken veya satarken para işi nasıl olucak nasıl dolandırılmam
  13. D

Eyvallah kankam çok sağol 1664724421 Bulunduğum yer ve çevre öyle şeyleri satabilmem için maalesef ki elverişli yer değil çoğu kişi parasız burda diyim. 1664724441 Ama yinede fikir için çok teşekkürler.
  14. D

Elimde şuanda 4500 TL var hazır sistem almak istiyorum tabi sizinde bildiğiniz gibi bu fiyata mümkün değil aile desteğide şuan maalesef pek mümkün değil sizce ben bu parayı nasıl değerlendirebilirim veya elimde bu kadar varken riske atmaya değer mi ?
Top Bottom