Arama sonuçları: *

1. Entilus

kripto para kazanma öğrenme

Eğitim yok, analiz ve haber var.
  2. Entilus

BİNANCE HESABIMI BULAMIYORUM

Binanceyi aramaktan başka çareniz yok eğer e postayı hatırlamıyor sanız
  3. Entilus

Twitter Web in Logosu DogeCoin oldu

Elon musk profilinde de paylaştı. Uçsun bakalım nereye kaçar uçacak
  4. Entilus

Gençler ben bu coini 2.5 yıldır takip, 2 yıldır ise içindeyim. Yaklaşık 500k zararım var lakin kârdan zararım. Bu coin 400x yapmış bir coin ve elonmusk delisinin arkasında olduğu bir coin. Eğer benim gibi alttan alanlardan değilseniz Boğa gelene kadar üzebilir sizi. Bugün ki seneryo çok yaşandı...
  5. Entilus

Hocam ben 50 kuruştan aldım. 2 yıldır bekliyorum
  6. Entilus

Ulan ben konu açarken hep açılan konuları göremiyorum. Sonunda banlanıcam forumdan 😅. İçeride 600k var bakalım.
  7. Entilus

Twitter logosu DOGECOIN oldu!

0.75$ a ulaşan dogecoin uzun zamandır 10 cent altında işlem görüyordu. Uzun zaman sonra 10 cente ulaşan dogecoin, arkasında elon musk olan kripto para Twitter in Web logosu olarak değiştirildi. Dogecoin to the moon!
  8. Entilus

Öneri Kripto Sepetim Nasıl Sizce?

Önerin için teşekkürler lakin şöyle örnek vereyim benim anlatmak istediğim şu; Btc haftalardır 24k seviyesinde takıldı eth aynı şekilde lakin cos ve Cocos gibi fiyatı düşük coinler athlerini yakalamaya çok az kalacak şekilde fırladı. Çok fazla paranız yoksa 10k dolar dediğim bu. Bu coinler çok...
  9. Entilus

Fiyatları yüksek olduğu için içine 10.000 Dolar üzeri para koymanız lazım yüksek kâr elde etmek lakin düşük fiyatı olanlar için xrp chz doge VS vs gibi coinlere düşük fiyatlı yatırımcıları mutlu eden kârlar bırakır.
  10. Entilus

Ledger
  11. Entilus

O gün kârdan zarar ettim 400 bin TL'ye yakın zarar ettim hâlâ bekliyorum hayırlısı onu ben unuttum içeride bekliyor. Ben çok kâr görmeme rağmen almadım kârda olmama rağmen gene eksilere düştüm sabrettim daha çok kazandım tabii ki bu benim stratejim çok fazla aç gözlülük başka yerden çıkar hocam...
  12. Entilus

Kripto tavsiyesi hiç kimseden alınmaz Warren buffett versin ondan da alma. Kendi paran kendi kararların.
  13. Entilus

Size en çok verebileceğim tavsiye şudur şunu yaptığınızda zarar etmezsiniz. Hepsinin grafiğini izleyiniz Athlerini kontrol ediniz. 8 mayıs 2021 Tarihine göz atınız piyasa çöküş tarihidir Snl günü unutamam 😅. Btc ocak ayında 19 kdan 24 k artış gösterirken hangisi daha çok fırlamış ve şuan...
  14. Entilus

İstediklerinizi anladım tavsiye veremem tabii ki lakin size uygun olduğunu düşündüğün coinler şunlar sorunuz olursa sorabilirsiniz. CHZ, Xrp, matic, AVAX ve Ltc ye yönlenmeniz. Analizinizi yapıp özellikle fiyatı düşük ve dediğiniz gibi btc düşünce önü arkası ayrı oynamayan coinler var onlara...
  15. Entilus

Hocam ATH dönme mantığına bakarsanız kısa örnek vereyim Dogecoin şuan 0.07$ fiyatı mevcut Ath si 0,75$ ve arkasında Elon Musk gibi bir güç var piyasa 40k bandına attığında ilk Ath ye gidecek coinler arasında örneğin chz de benzer buna aynı şekilde cardona VS. Böyle coinler daha çok kâr ettirir...
  16. Entilus

Aradığın kişi geldi sorularını sorabilirsin. Seçtiğin paralar yatırdığın miktara bağlı 100 bin dolar altı yatırımlarında Bnb gibi hatta ada gibi yüksek fiyatlı coinleri tercih etmek aldığın kazancı azaltır. Daha çok doge chz gala cos gibi coinler yönlenmeni öneririm. Örneğin cos en son 0.12 TL...
Top Bottom