Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

30 lira bişey dediğim hocam 1 dolar işte 1 dolar gönderirim dövizden o paraya coin alırım yani
  2. F1nerF1rst

hocam zaten 1 referans daha alırsam ortalama 10 dolarım olucak ondan dedim direk referansla 10 dolar olunca onu usdt olarak globalden satıp xrp alıp tr ye geçiremez miyim direk 1 dolar yatırım diyorsunuz onu kartımdan atarım 30 lira bir şey
  3. F1nerF1rst

Hocam şimdi xrp alıyoruz bitexenden bunu global koduyla oraya aktarıyorum sonra ordaki xrpyi satıp usdt olarak alıyorum globalden bir daha xrp alıp onuda tr de yaptığım gibi aynı şekilde geçiriyorum doğru mu 1688387328 Şimdi ben 1 adet referans aldım hocam bakiyem şu anda böyle 1 adet referans...
  4. F1nerF1rst

Şuanda işteyim hocam hızlı okumak zorunda kaldım müsait vakitte anlayarak okuyup uygulayacağım anlamadığım yerleri danışırım teşekkürler
  5. F1nerF1rst

Çekimi tam olarak nasıl yapabiliriz mesajdan detaylı şekilde yardımcı olur musunuz Bitexen TR hesabım ile çekebilir miyim
  6. F1nerF1rst

Hocam işlem ücreti 10 bitexen alıyor zaten ortalama 6.5 dolar civarı bi anlamı okmuyor 1688367717 3.5 dolar için 6.5 dolar yani 150 lira civarı vermek saçma
  7. F1nerF1rst

Öneri [REHBER] Bitexen Borsası ile 110₺ Kazan ! (Kimlikli)

Teşekkürler hocam burdan birikim oluyo hiç yoksa 100 lira bile değerli
  8. F1nerF1rst

Çok daha rahat ve kolay oluyor çoğu açıdan daha iyi zaten hocam
  9. F1nerF1rst

Hocam yükseklik ayarı şart masam yüzünden elim kolum çok çarpıyor monitöre bu ayaklarda yükseklik değil öne arkaya yatma var yetersiz birde monitörleri ileride set yapıcam 27 geçirmek istiyorum çizim tabletim bulunmakta ileride projeler düşünüyorum hobi amaçlı
  10. F1nerF1rst

Forumda öneri isteyecektim ama geçen bayide gözüme takıldı hoşuma gitti bu monitör hocam o zamandan beri bunu düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27vq-1ms-165hz-full-hd-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor.html
  11. F1nerF1rst

Sağ olun hocam 400 kadar var şuan bitexende bende de ortalama 450 500 kalıyor maaştan herhalde az buçuk atabilirsem ilk taksidi çıkarsa direk siparişi geçerim
  12. F1nerF1rst

Tamamdır ben yine bırakayım o zaman biraz daha bişeyler yaparsam bayağıdır monitör değiştirmeyi planlıyordum onun bir kısmını karşılamış olurum en azından taksidi çıkar :) teşekkürler tekrardan https://www.bitexen.com/sign-up?ref=825333836
  13. F1nerF1rst

Hocam 600 tl çektim şimdi ram sipariş ettim teşekkürler referans amaçlı tekrar konu açabilir miyim bende? 1676809876 En üstte seni etiketleyip konununda linkini bırakarak
  14. F1nerF1rst

1676760491 Kimlik ve bitexen teşnoloji aş hesabımın açılmasını onaylıyorum tarih isin soy isim imza yazan kağıtla selfie istiyor yüzün gözükür şekilde 1676760660 Getirdiğim her arkadaş başına 5 bitexen coin mi alıyorum ben bir daha
  15. F1nerF1rst

Evet sonuncuyu yapıyorum şuan
  16. F1nerF1rst

Şuanda ikametgah doğrulamasındayım hocam e devletten ss olarak attım reddediliyor galiba
  17. F1nerF1rst

Hala yapabilir miyiz işlemleri kısa özet şeklinde anlatabilir misin tam anlamadım çünkü
  18. F1nerF1rst

Forex şirketi güvenilir mi?

youtubeye ama kafamız nasıl güzel yaz dediğini görürsüz soruna gelecek olursak bence girişme bilgi edinmeden adam akıllı
  19. F1nerF1rst

Yardım Valero Energy Güvenilir Mi?

o attığın para gidecek zaten öyle dolandırılmış olacaksın :D
  20. F1nerF1rst

Abdullah abim doge coin ile çok fena katlamış

zamanında görmeyince gelen pişmanlık hissi
Top Bottom