Arama sonuçları: *

1. Flushixy

🔥Shiba Metaverse Dünyasına giriş yapıyor!!

14 subatta yine baya yakacaklar diye hatırlıyorum, nakite döneceğim parayla öylesine almıştım sabah çekecektim %48 artmış, worth.
  2. Flushixy

Binance çekim yapmak için hangi bilgileri vermek gerekli?

Önce global hesap aç çünkü mining pool TR'de yok. daha sonra para çekebilmen için TR hesabına ihtiyacın olacak global hesabını TR hesabına bağla.
  3. Flushixy

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Raven 11 ocakta halving var, bugün %25'in üzerinde kazandırdı. Takip edilebilir. YTD
  4. Flushixy

Binance çekim yapmak için hangi bilgileri vermek gerekli?

kyc doğrulaması yapman gerekiyor daha sonra pool'daki coini spot cüzdanına çekip bozdurup banka hesabına çekersin.
  5. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Kendi görüşümü paylaştım, bekleyip beklememek size kalmış. Benim lafıma güvenip gireceksen o senin sorunun anlamında koydum YTD'yi.
  6. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Yükselicek ya rvn bence yatın bi 2-3 ay, ytd
  7. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Anladım. Thodex patlamış bu arada, iflas etmiş diyorlar.
  8. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

rvn kazımı pek mantıklı gözükmüyor aslında, gelir/gider durumu nasıl?
  9. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Değişik ya golden cross yapmasını beklerken btc dağıttı ortalığı, yoksa grafiği çok iyi. ytd
  10. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Banada öyle geliyor, güzel yerden alırsan kar ettirir ama 2x 3x derdine düşersen ve çok kafanı takarsan adamı deli eder.. YTD
  11. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Çok zarar eden var mı, ben 0,16 dan toplamıştım, 0,24 ten felan alanlar var :D Kardan zarar ettim, al sat yapsam güzel katlamıştım da güvenemedim.
  12. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Tüm piyasanın dibe çökmesiyle birlikte çok güvendiğim raven coin'de düşüşte, var mı benim gibi rvn'e oynayan az muhabbet edelim.
  13. Flushixy

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Haftada 15 kere bu konudan açılıyor, kolay yoldan yattığın yerden para KAZANAMAZSIN. Geçti o işler eskidendi. Kendini bi alanda geliştir zaten para da kazanmaya başlarsın.
Top Bottom