Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

An İtibari'yle 100 RavenCoin Kazdım (1660S)

Raven resmen eridi bugün ve hala düşüyor.
  2. Garbajosa

HANGİSİ MİNER SİTESİ DOGRU VERİYOR ?

3070ti ile neden 33mh hesaplıyorsunuz? Hiçbir ayar yapmadan 35mh veriyor olması gerek bu kartın. Bu arada whattomine da verilen değerler genelde tutuyor
  3. Garbajosa

3070ti ile mining hakkında

Hocam bende bu kart ile 41mh a çıktım. Ama vramler 100 derece oluyor. 98 den sonra ibre kırmızıya dönünce psikolojik olarak kartı yakıcam endişesi ile ayarları kıstım. 7/24 100 derecede çalıştırmak ne kadar sağlıklı emin olamıyorum. Gündüz evde olmadığımdan gpu yanarsa, psu patlarsa ne olacak...
  4. Garbajosa

youtube da bu işi yapan hemen herkesin değerleri bu şekildeydi. hatta bellekleri 102 derecede falan çalıştırıyorlardı @RevDeisDou hocam sizce devam etmemeli mi?
  5. Garbajosa

Hocam forumda okuduklarıma göre siz raven'a hakimsiniz. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz? @RevDeisDou Ayrıca bugün gün boyu yaptığım denemeler ve videolardan çıkarımlarımdan sonra aşağıdaki şekilde yaptım ayarları. Sizce bir sorun var mı?
  6. Garbajosa

Raven Coin (RVN) Mining Yardımlaşma ve Bilgilenme Konusu

Tuf 3070ti ile raven kazımına başladım bugün. Ancak kafama takılan bazı konular var. İlk konu undervolt: memory clock ve core clock kaç ayarlanmalı? memory clock 1500 yaptığımda 1mh civarı farkettiği için kartı zorlamamak adına yarıya düşürdüm. Ancak bu değerin belli bir seviye altına...
  7. Garbajosa

Mining işi ile uğraşan bir arkadaşımın tavsiyesi ile 3070ti satın aldım. Kendisi sistemlerinde eth kazıyor ancak bu kart lhr olduğundan rvn kazmayı tavsiye etti. Ancak rvn coinin karta çok zarar verdiği şeklinde yorumlar okuyorum. Bu nedenle acaba başka bir coin ile mi uğraşmalıyım diye...
Top Bottom