Arama sonuçları: *

1. MehmetÇetinel

Mining için düşük bütçeli sistem önerisi?

Güncel kartların algoritmasıyla daha kârlı diyorlar mining için.Rx serisi kartlar bi dönem milleti ihya etti ama varsa bütçe 40 serisinden bi kart al.Hem daha güçlü hem daha az güç çeker
  2. MehmetÇetinel

1000TL ile Borsa

Gerçeklikten uzak bir konuşma şuan dünyada sadece türk borsaları yükselişte ve dünya devi şirketlerin hisseleri düşüşte.gün gelecek türk borsalarıda kâr alma mantığıyla düşüş yaşayacak o zaman konuşalım bu konuyu unutmayın.
  3. MehmetÇetinel

1000TL ile Borsa

Teşekkürler kaybettğim zaman dolar yaklaşık 5 tl civarındaydı ama yinede yüksek bi meblağ.Toparlanmam kolay olmadı ama bidaha açmamak üzere o defteri kapattım.Elime geçen her fazla parada bilgisayarımı upgrade ediyorum mis gibi keyfime yatırım yapıyorum 😂
  4. MehmetÇetinel

1000TL ile Borsa

Ben direkt borsadan hisse alımı değilde forex yatırımı yapıyordum kaldıraçlı ve riski çok yüksek.5 bin dolarımı 15 bin dolar yapıp cahil gibi kazandığım parayı çekmedim hırs yapıp daha da kazanırım dedim ama elimdekinden de oldum.1000 tl ile tatmin olmazsın sana çok bi getirisi olmaz ama...
  5. MehmetÇetinel

1000TL ile Borsa

Bu işlerde 5000 dolar kaybetmiş biri olarak.Tecrüben yoksa ve profesyonel değilsen hiç bulaşma.elindeki para 10 tl dahi olsa kaybetmekten iyidir
Top Bottom