Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

borsa analizlerini öğrenmek

kısa vadede tr borsasında kar elde etmek çok zor zaten şuan coğrafi kriz içinde olduğumuz için yerli ve orta doğuya bağlı kaynaklardan uzak durmak lazım grafik okumaktansa şirket vizyonları ve yaptıkları yatırımlara bakmak daha mantıklı bir seçenek bana göre
  2. Oğuzhan Yücel

Dogecoin çok fena düştü şimdi ne olacak

10 centken yatırmaya başladım 1kere zarar etmedim sizde etmessiniz
  3. Oğuzhan Yücel

haftada 1 twit atıyor zaten gene aldığın fiyata çıkar 1 aydır dogedan ufak ufak kazanıyorum yüksek girmiyorum malum zor zamanlar en kötü amorti edersin zarar ediyorsan artasıya kadar bekleyecen
  4. Oğuzhan Yücel

:ROFLMAO: o kadar da değil ama 2-3 aya 1dolar olur gibi
  5. Oğuzhan Yücel

doge baya büyüyen bir coin şakadan çıkalı aylar oldu bazı siteler artık dogela ödeme kabul etmeye başladı piyasası oluşuyor yavaş yavaş bitcoinde birden yükselmedi zamanla yükseldi
  6. Oğuzhan Yücel

başka tivit beklicen düştü ben gene aldım en kötü amorti eder doge la baya kazandım ben
  7. Oğuzhan Yücel

Binance Papara komple gitti mi

Binance trye nasıl transfer edeçeğim
  8. Oğuzhan Yücel

Binance Papara komple gitti mi

Paramı çekecektim bir baktım papara kullanıma kapanmış bazı arkadaşlar demişti papara gidecek diye binanceden advcash ile çok yüksek komisyon gidiyor arada ne yapabilirim
  9. Oğuzhan Yücel

4GB VRAM ile kazma işlemi yapabileceğim bir para birimi varmi

Arkadaşlar elimde belli bir miktarda 580 ve 570 gelecek ve bu kartlarin mining yeteneği çok yüksek lakin eth artık 4gb vram ile kazilmiyor buna benzer baska bir birim varmi
Top Bottom