Arama sonuçları: *

1. O

Kripto Para Bağımlılığı

Kardeşim eğer elinde tutup sana zarar vermiyecek miktarda keşke tutsaydın elinde en azından bir yıl pişman olmazdın
  2. O

Mining İçin Havuzun Bir Önemi Varmıdır?

rvn coin geliri nasıl şuanda kardeşim kaç mhs alıyorsun kaç tl getirisi var ? bende eth mining yapmaktayımda ondan sordum
  3. O

Hangi kripto paraya yatırılmalı?

Hocam hangi çekimlerde beklemedesiniz acaba ?
  4. O

Mining Coin Önerileri

Hocam ben nvıdıa gtx 1660 super 6 GB ile eth mining yapıyorum ayne 630 650 TL arası bırakacak 10 gün oldu başlayalı ve ben buradan aldığım geliri alt coinlere yatıracağım yatırım yapacağım yakacağı elektrik max 50 TL oda en en en fazla 50 TL masrafla 600 tllik altcoin yatırımı yapmış gibi...
  5. O

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

VET ve VTHO aldım umarım pişman olmam :)
  6. O

Aslında bi coin işlerine küçük paralar yatırıp kendimize hobi olarakta kullanılabilir steamdan oyun almak gibi düşünün :D
  7. O

Tüm para değil kardeşim uzun vadeli düşündüğüm İçin böyle bu yol izledim uzun vadede tutmak istiyorum elimde ve şirket olarak yaptıkları anlaşmaları beğendiği için girdim aslında
  8. O

Sence doğru bir adımmı attım kardeşim kişisel fikrini merak ediyorum gerçekten ?
  9. O

600 TL’ye bu gün 386,41 adet VET coin aldım hadi hayırlısı diyelim bakalım göreceğiz
  10. O

Kardeşlerim yokum bu patlamaya hazır bir bomba dediğiniz coin
  11. O

hocam bende yarın gireceğim bakalım coin işine 6 7 gündür ekran kaartım ile eth mining yapıyorum ama bide farklı coinlere girelim :)
  12. O

Arkadaşlar yarın 600 TL coin almayı düşünüyorum 3 coin aalyım diyorum yeiniyim biraz sizler benden daha tecrübelisiniz şu anki güncel durumda tavsiye verecek ardaşlar varsa gereçkten çok ama çok mutlu olacağım yaardımlarınızı bekliyorum almak istediğim coinlerden birisi etc (ethereum classıc)...
Top Bottom