Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Dolandırıldım mı ? Yardımmm

Dolandırıcıların neden bu kadar çoğaldığını şimdi anlıyorum benim anlamadığım senin amcan o parayı nasıl kazandı akıllı birisi böyle tongalara gelmez
  2. Ritim Ustası

Yardım Kripto paraların gidişatı hakkında bilgi alabilir miyim?

Aynen öyle bu işi yapanlar zaten 7/24 monitör başında ama benim kardeş öyle değil düşünmeden hareket etmiş bütün emeğini kriptoya basmış şimdi baya zor durumda
  3. Ritim Ustası

Bana danışsa hayatta tavsiye etmem bu işlere girmesini arkadaşın aklına uymuş ben de hiç anlamıyorum forumda belki anlayanlar vardır dedim
  4. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar, kardeşim 9 ay önce CHZ - AVAX - LINA almış baya yüklü miktarda şimdi AVAX ile LINA sağlam düşmüş CHZ de düşmüş ama şimdi yükselişte ilerde ne olur? Tekrardan hareketlilik olacak mı yoksa dahada mı kötüye gidecek kripto piyasası?
  5. Ritim Ustası

Coinler düşmüşken alınır mı yoksa beklemeli miyiz

Bu vurgunu yapanlar tekrar vurgun yapabilmek için yükselme oyununu yeniden başlatırlar ne zaman herkes akıllanır bu kripto piyasasından elini ayağını çeker o zaman tam kripto para bitmiş demektir. Çöküşü rağmen hala rağbet varsa ben bu vurgunu yapan kişilerden birisi olsaydım daha tam...
Top Bottom