Arama sonuçları: *

1. Saian SS

1000 TL ALT COİN SEPET ÖNERİSİ

kardeşim ben coin işinden pek anlamıyorum genel olarak popüler olan, diğerlerine göre daha çok güven veren coinleri elimde tutup takılıyorum sadece shiba ve doge gibi shitcoinden de biraz tutuyorum ki fırlarsa biz de 3-5 kar edelim diye...
  2. Saian SS

binance veya binance tr kullanabilirsin googleye yazarsan çıkar. binance tr daha kolay olur başlangıç için. fotoğrafta benim hangi coine ne kadar yatırım yaptığımı görüyoruz burda kimse çıkıp sana şunu al bunu al demez diyemez, diyen biri olursa da yanılıyordur. coin işi garanti olduğu kadar...
  3. Saian SS

Binance kullanıyorum bu da altcoin sepetim bir de altında 200 liralık dot ve komisyon için tuttuğum 50 liralık bnb var Paylaştığım bilgiler yatırım tavsiyesi değildir
  4. Saian SS

Yardım Telefonda döviz uygulamasının adı nedir?

kripto paradan bahsettiğini var sayıyorum Türk borsası olarak btctürk ve paribu var yabancı ve güvenilir olarak binance var
  5. Saian SS

ontology satıp cardano almalımıyım

de-fi mega boğa görememiş conilerden bi kaçını söylermisin
  6. Saian SS

ontology satıp cardano almalımıyım

arkadaşlar zamanında 16 tlden ont almıştım 24 liraya kadar çıkmıştı ben satmamıştım şuan ont 9 tl önceki kazançlarım dahil hepsi eridi ve tamamen ana param kaldı ve şuan ont olarak duruyor ontta 1050 adada 600 lira tutuyorum sizce ontu satıp ada almalımıyım
  7. Saian SS

Dogecoin çok fena düştü şimdi ne olacak

Dogecoinin bir projesi yok tamamen şaka amaçlı diye biliyorum Ve bilirsin ortamda bi espiri döner 1 gülünür 2 gülünür 3.de kabak tadı verir mimik oynatmaz Elon durup durup espiri patlattı ama artık kabak tadı vermeye başladı belki son bir kahkaha patlarsa ortamda o zaman yükselebilir doge...
  8. Saian SS

Dogecoin çok fena düştü şimdi ne olacak

Dogeye analiz işlemez, tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç ordan. çoksa bekle, sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)
  9. Saian SS

Yardım Paribudan İban'a TL Çekme

kart bilgileri ve paribu hesap bilgilerinin aynısı olması gerek ad soyad ve tc aynı olmalı
  10. Saian SS

Dogecoin Nasıl Alınır

belli ki bu işlerde yenisiniz çoğu tradera göre dogecoin shitcoindir bana göre de öyle şaka parası illa doge alacaksanız vur kaç yapmaya bakın uzun vadeli yatırım yapacaksanız coinlerin işlevlerine projelerine bakın binance en iyisidir ama karmaşıktır yeni başlayanlara önermem paribu...
  11. Saian SS

BTT coin (mi) nedir ?

komisyon kesmeyen bir platform görürsen bana da söyle 😄
  12. Saian SS

BTT coin (mi) nedir ?

evet btt kripto paradır senin attığın link binance biraz daha evrensel bir platform btt yi Türk platformu olan paribudan da alabilirsin başka bir platformda var mı bilmiyorum üstelik isimlere pek takılmanı önermem önemli olan projeleridir ne yapmak istedikleridir örneğin dogecoin ne anlamı...
  13. Saian SS

Düşme İhtimali Düşük Olan Kripto Paralar Nelerdir?

Ben uzun vadede ETH,ADA Ve AVAX'dan beklentiliyim ytd
  14. Saian SS

Düşme İhtimali Düşük Olan Kripto Paralar Nelerdir?

Öyle bi kripto para bulursan bize de söyle
  15. Saian SS

100 TL ye Oluşturulacak Altcoin Sepeti önerebilir misiniz ?

ilk defa bu işlere gireceksen daha basit olarak paribu veya btcturk kullanmanı öneririm en azından 2 ay ben 200 tl ile girdim acemilikten 120 lere düşmüştüm şuan 280 lerdeyim binance biraz daha karışık ve 2-3 coin seç kendine onları iyice analiz et onlar üzerinden hareket yap hepsine bakıp...
Geri