Arama sonuçları: *

1. S

1000TL ile Borsa

Dünya borsalarına baktığın da ne kadar geride olduğumuzu anlarsın. Borsa her zaman yükselecek değil elbette ama her düşüşte daha çok yükselecektir. Borsamız dünyaya göre çok düşük bir seviye de.
  2. S

1000TL ile Borsa

Borsa da yatırım yapıp kaybetmek imkansız, siz maalesef yatırım yapmamışsınız. Kaldıraçlı işlemlerde tecrübe gereklidir ama hisse de sadece sağlam bir şirkete yatırım yapsanız bile veya 30 dakika okuma ile bir şirkete yatırım yaparak kazanabilirsiniz. Borsa da yatırım yapıpta kaybeden olmaz.
  3. S

1000TL ile Borsa

İnsanlar al-sat yaparak veya saçma saçma hisseleri seçerek batıyorlar sonra borsa da suç arıyorlar. Güzel bir şirkete yatırım yapıp da batan kaç kişi vardır acaba.
  4. S

1000TL ile Borsa

Nasıl kaybettin rica etsem söyleyebilir misiniz.
  5. S

1000TL ile Borsa

Alamadığın için kazanıyorlar ya zaten :) Sen dediğim mantığı anlamadın halka arza katılmak ne olduğunu biliyor musun.
  6. S

1000TL ile Borsa

Mantık çok basit kimse satmıyor. Borsaya 2 ayda yaklaşık 1m kişi girdi bunların belki %30'u kişilerin farklı hesaplardan girmek için eşine dostuna açtığı hesaptır geriye kalan ise halka arzları duyup gelen kişilerdir. Eğer hisseyi satan olmazsa düşmez.
  7. S

1000TL ile Borsa

Yeni yeni halka arzlar çıkıyor ve 4-5 gün minimum tavan şeklinde gidiyor. En azından 3-5 alırsın bir şeyler. Doğru hisseyi seçersen çok kazandırır sana ancak Küçük miktarla girdiğin için çok tatmin etmez. Şuan için en mantıklı şey halka arzlara girmek olucaktır. 1673001223 Maalesef şuan da...
  8. S

Yardım Başlangıç Seviyesi Bilgisayar'a Çok Zarar Vermeden Mining Nasıl Yapılır?

Bende 4.30 euro var şuan da onu çekemiyor muyum.
  9. S

Yardım 18 yaş altı hisse senedi veya bitcoin alma

Bildiğim kadarıyla 18 yaş üstü olmanız gerekmektedir. Ailenizin adına açabilirsiniz. Hisse senedi hakkında benim de bilgim yok nasıl alınıcağını bilsem bende alıcam.
  10. S

Kötü pc ile mining yapılır mı?

Arkadaşın bilgisayarında ekran kartı yokmuş yani miningi işlemciden yapıcak mecburen. Bende işlemci ile mining olur ancak sizin işlemciniz yeteri kadar güçlü mü bilmiyorum güçlüyse yapabilirsiniz dedim. Arkadaş laptop ile mining işlemini yapıcak. Mining bilgisayarı yoran, ısındıran bir...
  11. S

Kötü pc ile mining yapılır mı?

İşlemci ile yapılıyor mining diye biliyorum ama yine biraz daha güçlü işlemciler gerek. Sizin yapmanız karlı olucağını sanmıyorum. Laptop zaten çok ısınıyor mining ile çok daha ısınır.
  12. S

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Shiba coin aldım biraz. Ben aldığım için büyük ihtimalle uzun bir süre artmaz. Satıcağım zaman tekrar haber veririm o zaman almaya başlayabilirsiniz.
  13. S

Coinbase ödüllerine ek 3 dolar daha!

Denicem de tekrar onaylama atıp geriye gitmek istemiyorum. 3-4 gün dursun olmadı ehliyetimi çekip gönderirim.
  14. S

Bu şekilde gösteriyor 3 gündür ama daha yeni tekrar doğrulama gönderdim umarım doğrulanır. Sürücü belgesi ile doğrulucam.
  15. S

Şuan da bu şekilde gözüküyor
  16. S

Sizde de bu şekilde oldu mu acaba.
  17. S

Bu şekilde ancak 5 10 dakika sonra kimlik onayılanıyor yazısı gidip derse başla diyor derse başla diyince tekrar kimlik doğrulama istiyor. Bilgisayardan girince derse bekleme listesindesiniz yazıyor.
  18. S

Benim hesabım onaylanması henüz. Beklemedd bekliyorum
  19. S

Başka arkadaşımın hesabına para atabilir miyim?

Kusura bakmayın, ben paribuyu papara olarak algıladım. Paribu borsasına bildiğim kadarıyla cüzdan adresleriyle gönderebilirsiniz. Hangi kripto paranız mevcutsa arkadaşınıza da onun cüzdan adresine gönderebilirsiniz. Benden iyi bilen kişiler vardır mutlaka onların da cevabını bekleyin bence.
Top Bottom