Arama sonuçları: *

1. Shimaida

doge coin ne olur ?

Doge karışık. 2.40 TL. 2.0'dan almıştım ben. Daha bekletiyorum :)
  2. Shimaida

doge coin ne olur ?

Bu tür forumlardan coin önerisi almanızı tavsiye etmiyorum. Geçen Shiba shitcoin bi bok olmaz demişlerdi bu forumdan musk tweet i attı şak %300 yükseldi.
  3. Shimaida

merhaba bu site'den coin alacağım

Hotbit, KuCoin, Binance varken neden bura?
  4. Shimaida

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Binance üzerinden satıp TL olarak çekemezsin. Binance üzerinden işlem yapıp Binance TR'ye coin gönderip TR üzerinden satım işlemi yaptıktan sonra IBAN'ına alacaksın. TL çekerken çok kesmiyor. Ancak ERC 20 ağından işlem yaparken hayvan gibi kesiyor. BSC ağı üzerinden işlem yaparken yine düşük bir...
  5. Shimaida

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Çekmek derken nakit olarak çekme mi başka bir adrese Shib Coin olarak yollama mı? Çünkü nakit çekemezsin Binance üzerinden. TR üzerinden de çok düşük bir komisyon vs alıyor. Başka bir cüzdan adresine göndermek istersen iki yolu var. Birincisi ERC20 ağıyla, diğeri BSC ağıyla. BSC ağı 1 TL gibi...
  6. Shimaida

Yardım RTX 2070S ile mining yapmalı mıyım?

kriptom.com verileri yanlış gösteriyor.
  7. Shimaida

An İtibari'yle 100 RavenCoin Kazdım (1660S)

Ethereum 1660 Super için şu an aylık 550 TL getiriyor. Yılda 6600 TL. Ayda oturduğun yerden efor sarfetmeden kimse sana 550 TL vermez. 2 ayda amele olarak çalışsan o paranın yakınından bile geçemezsin. 1630014522 O çalınma olayını ne gördüm, ne duydum, ne yaşadım. Invalid ve Rejected Share'lar...
  8. Shimaida

mining programını 1 defa denemek için kursam sonra silsem zararı olur mu

3. gidişi olacak kadar ne yaptı kart? 7/24'te dahi yapsan bir şey olmaz. Mining yapıldığı fark edilmez.
  9. Shimaida

Hangi kart? LHR'li kartlarda en çok kâr getiren ERGO, RVN, ZANO, SERO.
  10. Shimaida

Ellemeden olmaz hocam ellemek şart.
  11. Shimaida

Vallaha bilmiyorum. Klimayı kapatınca 62 derece olur. Endişelenmiyor değilim. Kart neredeyse yepyeni. 1,5 yıl garantisi var. Sensörleri mi yanlış gösteriyor acaba? Aynı kart kendinden çok daha soğuk gösteriyor. %100'de çalıştırıyorum fanını, o kadar da ses yapmıyorlar.
  12. Shimaida

Sonunu okumadın heralde revdeisdosudusdsoddodu do :ROFLMAO:
  13. Shimaida

Gigabyte. Modelini bilmiyorum kutularını da şimdi çıkartamam. İki fanlı.
  14. Shimaida

1660 Super. Bir kart var ısınıyor ama arkası buz gibi. Sensörün'de mi bir sıkıntı var bilemedim. 60 dereceye kadar çıkıyor. Keşke VRAM'lerini de görebilseydim. Aynı kart, aynı marka, aynı model o ısınmıyor.
  15. Shimaida

Nasıl fikrimi değiştirebilirim ki? Kahinmiyim ben kartın hotspotu ile bellek sıcaklığını görecek kadar.
  16. Shimaida

Evet saçma bir hesaplama şekli. HiveOS'ta da belleklerin sıcaklığını ve hotspotunun sıcaklığını göremediğim için bu şekilde tahmin yürütmem gerekiyor.
  17. Shimaida

VRAM demiyorum zaten farkındaysan. 1660 Super'lerde VRAM göstergesi olmadığı için kartın asıl sıcaklığından tahmin yürütmemiz gerekiyor. 55 derece de sınır sayılıyor. Arkadaş ya fan hızını yükseltmiyor ya da berbat bir ortamda kazım yapıyor.
  18. Shimaida

72 derece fazla. 10 gün boyunca VRAM'lerin içinden geçmişsiniz o zaman. Ben 55 dereceyi geçirmiyorum. 55'e ulaşmıyorlar. Hep 45 derecelerde falan. 1629974183 Nasıl kurtarmıyor? Günde 11,5 TL ayda 300 TL civarı. 70 TL elektrik parası. Elektriği kurtarıyor. Ethereum niye kazmıyorsun da şu sıcak...
  19. Shimaida

1650s ile raven getirisi ne olur?

Fan hızını arttırsana dostum. 110 derece olmuş VRAM'ler. 24 saat yapman gerekiyor düzgün bir veri akışının sağlanabilmesi için.
  20. Shimaida

1650s ile raven getirisi ne olur?

Aynen öyle.
Top Bottom