Arama sonuçları: *

1. SiyahLimon

Mining ne demektir arkadaşlar?

AKMS
  2. SiyahLimon

Geri vites mi deniyordu ? Aynen aynen ondan. Çevir kazı yanmasın.
  3. SiyahLimon

Evet. Hatta çözdüğünüz Hash bilgisinde kim kime ne kadarlık bir transfer yapmış görebilirsiniz. Kripto aleminde gizlilik pek sevilmez her şey şeffafdır. Mesela aşağıdaki adres Kuzey Amerikadaki bir tesise ait. Tesisin günlük kazancı 174.000-200.000 $ Arada canım sıkıldıkça girip bakıyorum kaç...
  4. SiyahLimon

The computer takes the SHA-256 — an encrypted mathematical algorithm — and turn it into an output. The output is always a 256-bit number. Özetle : Bilgisayarın SHA-256 algoritmasını önce indirir sonra GPU nun cuda-memory çekirdeklerini kullanarak karmaşık milyonlarca hesaplamayı yapar. Sonra bu...
  5. SiyahLimon

Google çeviri yanlış çeviriyor
  6. SiyahLimon

Fazla konuşuyorsun A.K.M.S.
  7. SiyahLimon

Özür dilerim abi. Lütfen affet yoksa nasıl uyurum bu üzüntü ile ? "AKMS"
  8. SiyahLimon

Hash nedir biliyor musun ? Veya crpto Currency nasıl oluşuyor banka yok şube yok nasıl onaylanıyor hiç araştırdın mı ?
  9. SiyahLimon

Ekran kartıyla kripto para üretemezsin. Bilmediği konularda insanımız ne kadar bilgili hayret. 0 bilgi ile atıp tutmak zevkli mi ? 1624809421 Hocam spor yaparken ağırlık olarak kullanıyorum kaç para kazanırım ? Çok bilgilisiniz açıklar mısınız lütfen aydınlatın bizi o yüce bilgilerizle.
  10. SiyahLimon

Mining programı önerisi

Evet 3. Sırada gelir ve AMD içindi sanırım lolminer. nvidia içinse trex ve phoenix öneriliyor daha az hata verir 1 ayda 1 kez falan kapatıp açıyorum sadece.
  11. SiyahLimon

Mining programı önerisi

Kardeş kafan mı iyi ? Adam havuz demiyor program diyor. Ulan hiç bilginiz yok bari yazmayın rezil olmayın. BİTKOYUN diye google araması yapıp para basan adamlarla aynı piyasadayız valla gülüyorum. Traktörünü satıp HAÇ parasını yatırıp Dogecoin alan toplumdan ne bekliyoruz ki zaten anlamıyorum...
  12. SiyahLimon

Hpool kullanımı ve son günlerdeki sorunlar :

Başka havuza geçtim sorun yok. Hpool ile uğraşanlara allah sabır versin.
  13. SiyahLimon

2tb minimum şuan. 8tb aldım gelecek ama kazım yapması lazımdı 29 mayısda da 2tb diyordu yapıyordu anlamadım loglarda hatada yok. Solo mining samanlıkta kıl aramak gibi mantıksız havuz her zaman daha mantıklı hele 0.1 chia ödeme olmuşken. Acaba diğer havuzlar ne zaman açacaklar flexpool takip...
  14. SiyahLimon

Hpool da Online plotlarım çalışıyor, Madencim online gözüküyor. revenue ve contribution kısımları 29 mayısda kaldı artmadı o günden sonra. Not : Hpool minimum ödeme limitini 0.1 Chia ya düşürdü bundan dolayı 7 gündür kapalıydı sistem tekrar geri açtım. Son sürüm chia-miner kullanıyorum. Aynı...
  15. SiyahLimon

Kripto Para Bağımlılığı

Troll konu %99.
  16. SiyahLimon

Chia coin madenciliği ne durumda ?

18 gün - 2.18 TB plot - 305TL - 0.0442 Chia coin 1621964296 Az kazanmışsın plot yapma hızın mı düşük ?
  17. SiyahLimon

NiceHash Kullananlar Var Mı?

Nicehash neden kullanıyorsun ? Adamları neden zengin ediyorsun ? Her zaman günlük 0.30$ daha az kazandırır nicehash komisyon alır. 2 kere hacklenme olayı yaşamaları cabası. Gereksiz aksiyona giriyorsunuz. 2miners denesen neyse en azından güvenilir.
  18. SiyahLimon

miming yapmak istiyorum fakat hiçbirşey bilmiyorum

Ethermine sitesinde ETH seçip sağ yukarıya adresini gir. Orada günlük haftalık ve aylık Dolar bazında ve ETH bazında gelirin gözükecek.
  19. SiyahLimon

harddiskten chia coin kazmak

"Türkiye'ye yayan ilk kişilerden birisiyim yanlış bilgilendirme yapmıyorum." :LOL: Başka bir şey demiyorum ülkede tek sen yaşıyorsun galiba :) Nisan ayından beri Chia farmdayım ben. 20 gün Solo sonrası Pool şeklinde.
  20. SiyahLimon

Harddisk minig yapacağım ama kararsızım

Sadece 1 adet plot yapabilirsin. Onunda hiçbir etkisi olmaz. Şöyle düşün bir tarla var sen sadece buraya 1 tane fidan dikmiş oluyorsun ve o fidanın yaşayıp yaşamayacağı bile belli değil ama rakiplerin 200-300 fidan dikiyor. Harddiskin başka yoksa hiç deneme bence boşver. 2.5TB bile 2 ayda ödeme...
Geri