Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Binance üzerinden nasıl kripto takası yapabilirim?

Elindeki TRX'leri borsada satıp USDT'ye çevir. Daha sonra çevirdiğin USDT'ler ile borsadan Shiba al. TRX 'i direkt shib'a ya çeviremezsin. Domatesi portakal yapmak istiyorum gibi bir şey bu, elindeki domatesi sat ve türk lirası kazan. Daha sonra türk lirasıyla portakal al.
  2. Slyleight

XRP ALIM FIRSATI YTD

XRP'nin dava sürecinde eli güçleniyor. Bu yüzden artış gelebilme ihtimali var. Şahsen bu kadar bilinen bir coin olup hala yüksek seviyelere çıkmamasını bende anlamıyorum. Fakat sorarsan elimde XRP yok :) Golden Cross olduğu için büyük oynadığım 2 adet coin var. Onlardan kâr alıp çıkabilirim. YTD
  3. Slyleight

2000TL Ye RVN Coin için kart önerisi?

Ya rx570 iyi bir kart fakat 4GB olması beni şüphelendiriyor. Bildiğim kadarıyla DAG boyutu 4.9GB falan ve senin ekran kartı 4GB olduğu için kazancında bir miktar kayıp oluyor. Aynı kartın 8GB olan versiyonu 1.9$ kazandırırken 4GB 1.3$ kazandırıyor. ₺'ye vurur isek ; 8 GB 500₺ - 4 GB 335₺...
  4. Slyleight

2000TL Ye RVN Coin için kart önerisi?

Bu yoruma katılıyorum. Ekran kartı ile para kazanabilirsin evet, ama uzun soluk istiyor. Ticaret yapar isen daha çok kazanabiliyorsun. Mesela ben ekran kartıyla kazdıklarımı 2 aydır nakit tutuyordum. Alım-satım'a başladım ve 2 günde 15 günlük mining parasını çıkarttım. Tabi ticaret kolay değil...
  5. Slyleight

Mining değerlerim iyi mi ?

Genel olarak haklısın fakat işlemciye göre değişiyor. Benim işlemci +/- 14 KH/s gibi bir hıza sahip, günlük 0.004 XMR oluyor, günde 1$ falan. Buradan kazandığımı elektrik faturasını ödemek için kullanıyorum. Sistemimdeki ekran kartının ne kadar kârlı olduğunu sen biliyorsundur zaten. 1623260572...
  6. Slyleight

Mining değerlerim iyi mi ?

Dostum her ne kadar mining çok popüler olsa bile o işlemci ile mining yapmak ne yazık ki doğru olmaz. İşlemcinin elektrik tüketimi 45W, kazım hızın ise +/- 340 H Günde 0.02 $ kazabiliyorsun fakat 0.10 $ elektrik masrafın oluyor sadece işlemci için. Yani günde 0.08$ ZARAR'da oluyorsun...
  7. Slyleight

Bilgisayarda Hangi Kripto Paraları Kazabilirim?

Bu millet at gözlükleriyle bakmayı çok seviyor dünyaya, kriptonun altyapısında ne var ne yok bilmeden fikir üretmeler çok güzel. Daha kendi ülkesinde olup biteni sorgulamadan, her gün cebindeki paranın azaldığını farketmeden, hiç İstanbul'a gitmediği halde oradaki köprünün parasını ödediğinin...
  8. Slyleight

Bilgisayarda Hangi Kripto Paraları Kazabilirim?

Biz Türk halkı olarak cehennemden VIP bilet almışız desene :ROFLMAO:
  9. Slyleight

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Aga sakin olun ya, dipten topluyor büyük yatırımcılar, balina dediğimiz kısım. Şirketler için büyük bir fırsat oldu. Ben bir günde 10k kaybettim hala satış yapmadım. Sakin olun sadece. Sabır, sabır, sabır... Önemli olan sadece bu, eğer böyle ani durumlarda kendinizi kaybedecekseniz girmeyin...
  10. Slyleight

Satmadığın sürece zararda değilsindir... :) Benim portfolyo iki gündür kırmızı ışıklar altında. Aç gözlü davranıp +%75 yapıp satmadım. Şimdi ne kâr ettim ne zarardayım. Umalım da piyasa kendini toparlasın. Geçen ayki ani düşüşün tekrarı gibi olursa korkutucu bir dalga daha gelebilir :D Ama...
  11. Slyleight

Disk Almadan XCH Kazma (Rehber) 228TB

Açıkçası ne yalan söyleyeyim, benim de Chia sistemi kurasım geldi. Kendi sistemimde 1 TB kullanmayı düşündüm. Fakat arayüz benim için çok sorunlu çalıştı. Ve sonunda vazgeçtim. Yine de 48TB'lık sistem kurmayı düşündüm. Kazımlar cidden ilk ayda kaç katını çıkarıyor, yani akıl almaz bir kazanç...
  12. Slyleight

1-2 ay millete parayı atıp, 3. ay dolandırması yok mu peki :D
  13. Slyleight

Chia kazmayı bende düşündüm, hatta 36 TB rig kurmayı düşündüm fakat henüz fiyatı konusunda bir şey diyemem. Yüksek çıktı, düştü. Ama 578$ olmasını aklım pek almıyor. Ucuz bir sistemin ekran kartlarından kat kat daha fazla kâr ettirmesi riskli görünüyor. Birkaç gün, birkaç hafta sonra fiyatı...
  14. Slyleight

Açıkçası 2 gün önceki zirveme geri ulaştım. Seri topladı hemde. Emeği geçen NEO kardeşime çok teşekkür ederim.
  15. Slyleight

Mining Rig Kurarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Nvidia 3060 serisi için mining hızını %50 oranında düşürüyor. Nvidia YANLIŞLIKLA developer driver bölümünde hızın kaldırıldığı bir driver yayınlamıştı. Bu hızın azalmasını engelliyor. Fakat bu driver'ı kurmakla yetmiyor. Riser kullanırsan sistem bunu farkediyor, driver farketmeksizin hızını...
  16. Slyleight

YatırımTavsiyesiDeğildir EOS 5. denemesinde sonunda 70$ bandını kırdı. Bakalım daha ne kadar uçucaz. (Elinizde EOS yoksa almayı düşünmeyin, yüksek fiyatta alınmaz) XRP düştü düştü sonunda iyi bir ivmeyle yükseldi. Ama destek oluşturmak için iniş yapacaktır. Elinde tutan arkadaşlara kârları...
  17. Slyleight

Yardım Hangi kripto parayı tercih etmeliyim?

! ! ! Yatırım Tavsiyesi Değildir ! ! ! 0'dan başladığın için ne alırsan al kaybediceksin, bunun kaçışı yok ne yazık ki. Zamanla tecrübe kazanıyorsun ve ona göre risk alıyorsun. Bitcoin bildiğin gibi adı ve namı olan bir coin, sırtı kolay kolay yere gelmez, aynı şekilde Ethereum da. Bunlara...
  18. Slyleight

CHZ Coin Neden Çok Düştü

En büyük hata da bu zaten, fiyat olarak zirve yapmış bir coin e girmek, bile bile parayı çöpe atmakla aynı. Yükseldi diye almayın arkadaşlar, şans işi bu. Belki şansınıza tuttuğunuz coin +%500 yapar, daha sonra -%400 yapar. Her yükselişin bir düşüşü vardır. Bilmeden körü körüne atlamayın şu...
  19. Slyleight

Öneri ⚠️BNB DİKKAT ⚠️ | Yatırım Tavsiyesi Değildir (Güncelleme)

Yazın 10k'dan BTC aldık, şimdi 56.6k'da izlemeye devam ediyoruz. Pump it UP
  20. Slyleight

Yardım Firo kazıyorum, bellek saat hızını arttırınca kazım oranı düşüyor?

Bu durum senin için de geçerli aslında. Ama beklemek istemezsen senin kararın, buna karışamam. Dediğim gibi monitörü kapatıp mining yapmaya devam ettin mi 5 dakika boyunca, mining hızı ne durumda, hala düşük mü ? Düşük ise bellekler ısındığından dolayı hızda stabilite sorunu yaşarsın ve düzgün...
Top Bottom