Arama sonuçları: *

1. A

Yeni Çıkan CHİA COİN (XCH)

Arkadaşlar genel bir konuyu toplayayım okudum sorunları 1. Stok yapmak istiyorsanız 4TB üstü diskleri alın piyasada takip ettiğim kadarıyla kimse 4TB altını rig için almıyor. 18TB lık 16TB lar 8TB lar havada uçuşuyor. Bu ara gpu lardaki gibib bir kıtlık olacağını asla düşünmüyorum. Fiyatlar...
  2. A

Bu değerlerde ortalama 90usd aylık kazancın olur. 1619021880 Hocam plot oluştururken temprory kısmına ssd yi ver ve plotları 101 olarak oluştur alan dağılımını kendin ayarla max verim alacak şekilde. Ayrıca ram ve cpu çekirdeği plot oluşturma süreni etkiliyor rame sistem raminin yarısını...
  3. A

Evet ilk başta not synced diyor sonra turuncu olup senkranizasyonu yapmaya başlıyor. Başlamıyor ise interneti kablo ile bağlamanı tavsiye ederim. Bir kaç kez programı açıp kapa internet bağlantını yenile düzelir diye düşünüyorum.
  4. A

Hotbitte 1.4k usd olarak görüntüleniyor ama scam diyenlerde var hocam chia forumda araştırıp daha net bilgi vermeye çalışacağım. Dediğim gibi kesin bir bilgi değil o yüzden 1.4k diye girmeyin derim.
  5. A

Elimden geldiğince açıklayayım hocam. Chia kendi söylemleri ile btc ye rakip olarak doğuyor. Btc iş zaman üzerine kurulu chia ise uzay(yer) zaman üzerine kurulu. Yani btc yaptığın işe göre kazımdan pay verirken chia kapladığın alana göre sana pay veriyor. Ağ üzerinde ne kadarlık yerin varsa...
  6. A

Arkadaşlar merhaba ben arkadaştan daha önce araştırıp yapmaya başlamıştım hdd imde yer olmadığı için k25 i kullanıyorum deneme amaçlı olduğu için hdd almadım sorularınız varsa yanıtlayayım. Chia rig kurmak istiyorum destek olmak isterseniz mesaj atabilirsiniz :).
Top Bottom