Arama sonuçları: *

1. B

Yardım chia coin kazım nasıl oluyor

Daha sıfırdan başlayanlara 6TB'da y4etmez. Chia 1300 dolar seviyelerinden 400-500dolara düştü. Kazım zorluğu vs. de arttı ve artıyor. 13.6TB ile her gün 3-4 plot yaparak ayda 0.1 kazanıyorum ve sistemi sürekli güncel tutman gerekiyor.
  2. B

Chia Coin 3000TL'nin Altına Düşer mi?

Yeni bir proje zaten. Şimdi amorti edersem ben daha satmayacagim chia lari . Gelecekte eth umun yerini alabilir belki de. Green money konsepti fiyatını yukseltebilir 1623679318 Ytd yazmakta etkilemiyor dostum. Ne yapabiliriz ki?
  3. B

Bitcoin yükseldi çünkü. Elon ab sagolsun. Çin deki baskı ve btc eth um yükselişine chia da yükselir zaten de ne zama işte
  4. B

Bence evet. Çok yeni bir proje zaten bu fiyatlar bile çok iyi normal şartlarda. Getirisi az oluyor sadece
  5. B

Edecek gibi duruyor ama Brad hala çok guveniyor. Ben eth çevirdim kazandığımi geri toplarız diye
  6. B

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Caner parayı vurdu kaçtı beyler. Niye böyle oldu borsa 😢
  7. B

Chia Coin Madenciliğine Başlamak

İlk kazancı aldım. ama çekmedim coin'lerin tekrar yükselmesini bekliyorum. Keza mining'de de 0.05 Ethere yakın param olacak. Coinler yükselirse güzel bir mevla topluyorum. Acaba chia işine devam etsem mi karasız kalıyorum. Dediğin gibi proje sağlam. İleride belki fiyatı 3-4k olacak kim bilir...
  8. B

Ben parayı biraz geç buldum ya :/ Biraz erken parayı bulup hpool'a katılsam çok güzel olacaktı işte ARtık elimdekileri doldurunca 1 ay sonra olumsuz durum olmazsa 0.25 e yakın chia'm oluyor. Mining'den gelen parayla bunu birleştirip büyütmeyi planlıyorum ama zorlukta çok hızlı artıyor n'apsam...
  9. B

Alıcı bulursan evet. Bende almayı düşünüyorum eğer iyi bir mevla kazanmaya başlarsam.
  10. B

Hayırlısı olsun artık dostum
  11. B

Dostum ben ondan da önce dedim :D Hpool resmi havuzlar çıksa da yıkılacak kale değil. Çoğu kişi zaten tekrar plot oluşturmak istemediğinden kalacaktı hpool'da keşke girseydin. Sende yakında alırdın ödeme :(
  12. B

Ben dedim ama resmi pool ları beklemeyin diye :) Ben ilk kazancı aldım tekrar eski fiyatına dönmesini bekliyorum
  13. B

Şimdi 10000TB da alsan onu doldurman gerekecek. Şu an ayda 1 kez 0.1 chia çekmek istiyorsan eline 8-9TB plotlu HDD olması gerek ve günde 4 tane plot üretmen gerek kazancı dengelemek için. Böyle söyleyeyim sen kendine göre uydur.
  14. B

Ben bu işi yapıyorum dostum. Ağ çok hızlı büyüyor. Solo yapamazsın zaten. Hpool gireceksin. Aldığın o HDD'yi doldurman süre alacak. Hpool desen 2TB'ı aştığında ödeme vermeye başlıyor. 0.1 XCH alt çekim limiti var. Zorluk artıyor, kazançlar düşüyor vs. Sistemi sürekli büyütmen gerekiyor dengeli...
  15. B

<ben bu aralıkta başlanmasını önermiyor. Paranı çekemeden batarsın.
  16. B

CHİA coin kazımı için yardıma ihtiyacımız var

Bende 1 ay önce başlasaydı on binlerce dolarım vardı. Bunlar yapsam etsem işi değil. Yanlış yönlendiriyorsun. Madem çok biliyorsun al 3TB sıfır HDD 1 aya 200tl çek.
  17. B

Evet biz kimse gelmesin diye yapıyoruz. 3TB'lık adamı daha deneyimin olmadan yönlendir sen. Vebali büyük haberin olsun.
  18. B

Hpool ödeme yapıyor. Sıkıntı yok. Destekte sıkıntı yaşanabiliyor. Ayrıca resmi havuz da 1 adet ve chia'nın kendi yaptığı havuz olmayacak. Birden çok onaylı havuzlar oalcak eth'deki gibi. Beklerseniz daha büyük alanlarla girmeniz gerekecek çünkü zorluk gitgide artıyor ve duracak gibi gözükmüyor...
  19. B

Dostum Hpool calculate üzreinden hesapladınız muhtemelen ve sadece gidip plot kısmını doldurdunuz. Aşağıya inip detay kısımlarını da doldur. ") Hpool'da kazım yapmak için 2TB arsa olması lazım minimum. Sen bu 3TB'ı alınca birden başlamayacaksın. Önce dolduracaksın. Sistemin iyi değilse günde...
Top Bottom