Arama sonuçları: *

1. diekatze

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Kripto türü şeyleri kumar olarak düşünmeye devam et gerçekten hiç açıklamakla uğraşmayacağım sana.
  2. diekatze

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Kumar mı? Peki :D
  3. diekatze

70 tl yi kripto paraya ya yatirsam nolur ?

Yaştan ve paranın az olmasından kaybettin.
  4. diekatze

5 Dakikada 30TL Kazanmak! (6 MİLYON TL AİRDROP | Ödeme Kanıtlı)

Bahsettiğim mevzu tam olarakta bu... Haklısın, sonuna kadar.
  5. diekatze

30 TL'ye dansöz yaparım seni. Yazılarıma bir bak bakalım beynin varsa neyi anlattığımı anlarsın. Şu forumu seviyorum ama sizin gibi ergenler yüzünden cıvkı çıkıyor bir şeylerin.
  6. diekatze

17 yaşında olan biri için fazla çocuksu hareketler sergiliyorsun. Karşındakine saygı 0. Engelledim geçiyorum.
  7. diekatze

1-Burası donanım haber diyen olmadı bir yerlerinizden element uydurmayın. Ki bahsettiğim konu ile hiçbir alakası yok. 2-Bende diyorum ki tek bir kişi referans linki olmadan konu açacak ve bu ana konu seçilecek. Bütün airdroplar tek bir konuda güncel tutulacak şekilde paylaşılacak. 3- O senin...
  8. diekatze

Aynı konu açılmıyor, sitelerin airdropları oluyor ve farklı siteler olunca aynı konuda mı yapacak? 1651243157 Ancak Donanımhaber'in yaptığı gibi tek bir konu başlığı açılıp sürekli güncel tutalacak şekilde kalabalık olmadan yapılabilir...
  9. diekatze

Seni ne ilgilendiriyor? Şayet boş konuysa reportla eğer kilitlenirse veya silinirse tebrikler :)
  10. diekatze

Ya kardeşim seni ne ilgilendiriyor? İnsanlar kendi tercihi ile üye olup yapıyorlar her şeyi. Sürekli bu tip konularda uyarı yapıyorsun kendince. Sen istemiyorsan yapma, bak ben gördüm yaptım mı? Hayır. Yapana karışıyor muyum? Hayır.
  11. diekatze

Bitay Borsasından Kayıt Olan Herkese 100 BTY Airdrop

Mesela bak Cakedefi hala devam ediyormuş incele istersen. Hatta 50$ yatırım yapıp 6 ay bekletirsen 30$ bonus veriyor. Ayrıca bu tip olayları aşağıdan takip ediyorum. En doğrusu ve güzeli bu oluyor...
  12. diekatze

Evet ama 2 dolar gibi bir para için 6 ay çok bence. Cakedefi geçenlerde airdrop yaptı. 30'unda alıcam 5$. 1 ay donduruyorlar sadece.
  13. diekatze

Ekim ayında alacağımız 2 dolar diye yorumluyorum. Hiç cezbetmedi.
  14. diekatze

Yanlış anlamadıysam Ekim ayında kazancımız 2$. Koşa koşa yapıyorum iyi para (!)
  15. diekatze

Bu foruma girip konuyu okuyacak bilgisayar var ama tuşlu telefon evet hocam haklısın sen.
  16. diekatze

Abi konunun bununla alakası ne? Nasıl güldürdün beni çok sağol ya. Ömrüm boyunca gördüğüm en boş duyarlardan biri olmuş aahahhaha. Elinde bilgisayar var, tuşlu telefonunda olsa siteye üye olursun, internet bankacılığı kullanarak banka işlemlerini gerçekleştirirsin. Valla çok garip.
  17. diekatze

Diyelim ki hesaplar dediğin şekilde açıldı ve ödülde tanımlandı. O parayı nasıl çekecekler? Hesap sahibinin adına olması lazım banka hesabının. 1651112530 Yalnız bilgiler sana göre her yerde dolaşıyor olsa da önüne gelene sorgulamadan dağıtmak yanlış olur. 3-5 referans için böle bir cümle...
  18. diekatze

Binanceden gelen mail gerçek olabilirmi

https://www.binance.com/en/support/announcement/d715d88bf89a4be9be9649cd0d57a5b0
  19. diekatze

Ya zaten 30 TL için uğraşmaya gerçekten değmez. Bir de selfie kimlik doğrulaması yapan siteler genelde patlıyor :DD
  20. diekatze

Ne kadar kuduruyorsun ya, zevk verdin bana. Gülüyorum çünkü komiksin. Altı üstü kimlik numarasını girerek üye oluyor. 30 TL'sini çekiyor. Ki kişinin hür iradesinde olan bir durum. Yok yapma etme diyip boş boş konuşanda sensin. Sanki bilgin hiçbir kaynakta yok gibi. Demiyorum ki her önüne gelene...
Geri