Arama sonuçları: *

1. dost ayran

binance exchange diye bişeye girdim yanlışlıkla

normal binance göremeyince bir an korktum reklama tıkladım felan diye cok teşekkür ederim
  2. dost ayran

binance exchange diye bişeye girdim yanlışlıkla

https://www.binance.com/en normal binance yerine bu binance exchange denen bişeye girdim bi sorun olurmu
  3. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

1 ay onceki konuyu nasıl buliyimki hocam konudan cekiliyom artık SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM herkese iyi forumlar
  4. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

sitelerden bakabilirsiniz hocam bazen kaarsızda oluyor
  5. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

400tl var kenarda cogu harcandi hocam 700 tl gibi bi para vardı sanırım ama cok elektrik kesintisi oluyodu direk dikiyolardı 1627330715 forumda konu actim ısınma sorunu rvn yaparken diye arkadaş ayar yaptirdi 6 7 mhs gordum
  6. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

bende amatörüm hocam 3 ay felan oldu başlayalı forumda konu acin yardimci olurlar ben oyle yaptim discord ismimi hic hatirlamiyom hocam sık kulanan biriside degilim forumdan yardım alabilirsiniz uv felan yardımcı olurlar
  7. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

NBminer tavsiye ederim ama biraz yükte caliştircak raven baya bi yoruyo digerlerine göre bu videodan bakarak yapmiştim ben
  8. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

yok hocam zaten bozulmasından degil üstüme sorumluluk kalmaması icin dedim discord ismimi felan hatirlamiyom
  9. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

hocam 1050ti aldiniz diyelim youtubede binlerce kazım yapmayi ogreten video var ordan yapabilirsiniz hic bir sorumluluk almıyorum üstüme haberiniz olsun
  10. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

500 600 veriyor demedimki raven veriyor dedim hocam 300 400 tl verir ayda
  11. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

hic bi bilgim yok hocam ne soylesem yalan soylemiş olurum sitelerden bakabilirsiniz
  12. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

az verdigide oluyor 500 600 raven getiriyor ama faturayada o kadar yansımıyor 1050ti alman yonunde degilim ben ama ben karışmam hocam işinize YTD
  13. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

raven kazarken 6.5 mhs veriyor uv ile 7.1 e kadar cıkardım sitede aylık 550 600 raven diyor daha fazla verdigide oluyor 1050ti almaniz yonunde degilim ama hayaliniz varsa alabilirsiniz
  14. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

rvn kaziyorum hocam bide btt
  15. dost ayran

RTX 2060 mining yapmak

eth kazılır kaar getirmez diyenlere felan kulak asma ben 1050 ti ile kaziyom ayda 500 400 rahat getiriyo faturada 20 30 tl yansıyo 2060 la rahat harclıgını alırsın günlük 1 dolar gibi YTD
  16. dost ayran

Binance güvenilir mi ayrıca hesap açmak için bizden neler istiyor?

parayı cekceniz kartın aynı tc kayıt edilmesi lazim . yani binancedeki tc yle kartin tc si uyuşmasi lazim
  17. dost ayran

hocam binanceye chia coin geldimi geldiyse nasıl kazıcaz
  18. dost ayran

bilgilendirme icin teşekkurler hocam
  19. dost ayran

yok direk onayladılar benimkisini 1619092308 varmış kusura bakmayin
Top Bottom