Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Kriptohizm mi Crptotroia mı

Arkadaşlar belki takip eden bilen vardır. İkisinin de vip grupları var işlem verdiği dahil olan varmı varsa nasıl?
  2. sefagkts

Coinbase Öğren Kazan JASMY Coin

Bana gelmemiş bu
  3. sefagkts

Coinbase kayıt sorunu

Kayıt oldum hesabın doğrulanması için kimlik yolladım doğrulama yerini geçti ama kart etklenmiyo mastercard kartımı vısa görüyo ve vısa kabul etmiyor sanırım yaşayıp düzelten varmı?
  4. sefagkts

Telegram Futures grupları

Bildiğiniz grup varmıdır pump grupları tarzında beraber yapan grup vs?
  5. sefagkts

Binance TR hesabından Binance TR hesabına para yollama

Kaçıncı konu açışın ve hala öğrenemedin o kadar yazıldı da :D Binance hesabı senin değildi ve hesap kiminse o kişinin banka kartına çekebilirsin. Eğer ona çekemem kendim çekmem gerek dersen senin kendi adına banka hesabı lazım banka kartım yok uzun sürer açılması vs. dersen tanıdık birini bul...
  6. sefagkts

Binance'Deki kayıtlı isim ile banka kaydı farklı para gelirmi

Aynı şeyi söylerler çekemezsin başka kişinin banka hesabına. Binance kimin adınaysa banka da o kişinin adına olmak zorunda.
  7. sefagkts

Binance'Deki kayıtlı isim ile banka kaydı farklı para gelirmi

Cevapladılarmı bakmadım ama geç gördüm binance hesabı kimin ise ona ait bir karta çekebilirsin.
  8. sefagkts

Binance TR den paramı nasıl çekerim?

rica ederim
  9. sefagkts

Hala global sitedesin sayfanın en üstüne çık trbinancecom yazar oraya git
  10. sefagkts

İlk resimde binance Tr sitesindesin şuanki resimde binance globaldesin RVN coinin tr sitesinde oraya gir :D
  11. sefagkts

şu sayfanın en alt kısmında olur 1631649897 belki satılmıştır çok yüksek fiyat girilmediyse spot cüzdana bi bak tl ye geçmiş mi
  12. sefagkts

RVN nin sayfasına gir altta emirler vardır satılmadıysa sağda iptal yazar bas ona sonra üstten yine sat kısmından önce piyasayı seç sonra 100%e bas sat de hemen satar öyle tabi hemen satmak istiyosan yap.
  13. sefagkts

RVN coin sayfasına gir orda altta emirlerde gözükür hangi fiyatta satılacağı İstiyosan piyasa emine basıp hemen satabilirsin. Belki satılmışta olabilir şuanki fiyatına yakın fiyat girdiysen
  14. sefagkts

Henüz satılmamış sanırım emirlerde duruyo galiba orda satış yaparkenki fiyata gelince satar sonra tl den çek diyip iban giriceksin.
  15. sefagkts

Sat kısmından 100%'e bas sonra sat de TL olarak spot cüzdanına geçer ordan da çekme işlemlerinden tl yi seçip banka kartına çekebilirsin.
Geri