Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

GAL Tokenlerimi Nasıl Satacağım?

Dostlar bende chiliz. Net'den aldığım 4 adet GAL token var. Bu GAL tokenler Binance'da listelenince fiyatı artacak diye düşünüyorum. Listelenince Binance'ye yollayacağım fakat chiliz minimum 15 adet gönderebiliyor GAL'ı. Binance'da listelenince oraya geçirmem için 15 adet olması gerek bende ise...
  2. trakyalimuhafazakar

Tr Binancedeki Parayı - Binance ye atmak

Borsada yeniyim hocam. Çok yüksek sayılar oynamıyorum. O yüzden cahilliğime verin bu TL ile işlem yapma konusunda. 1614371009 TR binanceden global binanceye geçme sebebim ADA gibi diğer coinlerin TR Binancede olmaması.
  3. trakyalimuhafazakar

Hocam videoyu izledim şimdi çok sağ olun. Yarın aynen bu videodaki gibi gönderim yapacağım. Gönderdiğim miktardaki kripto parayı, Binance globalden TRY'ye çevirip coinlere öyle yatırım yapabilir miyim peki?
  4. trakyalimuhafazakar

Arkadaşlar TR Binanceye biraz para yatırdım. Bu parayla TR Binancede alabileceğim coinler çok çok sınırlı o yüzden ben Binancenin kendisine geçmek istiyorum. Fakat paramı oraya nasıl atacağım hiç bilmiyorum. Şöyle yapsam olur mu? Mevcut paramın hepsine Bitcoin'ya da Etheriumm alsam, o aldığım...
Geri