Arama sonuçları: *

1. v3ysi.alkan

Şuan Mining Yapılıyor Mu?

Mining Devam Ediyor Mu Hangi Coin Mining Yapılıyor Şuan
  2. v3ysi.alkan

Her ay 1 gram altın almak ne kadar doğru

Hayır En Mantıklısı Dolar Yada Altın Diğerleri Çok Dalgalı Üzülürsün Ama Bu Aralar Dolar Altında Alınır Mı Bilmiyorum Faiz Artırımı Falan
  3. v3ysi.alkan

ETH Mining Yapmak Soru

yükseleceğinden emin olsam satarım rig'i eth 3.5k olunca satarım zaten 40 k fazla eder 40 kyı 1 senede çıkarmaz 1 sene sonra tekrar kurarım eth farkıyla olan para ile ama hiçbirşeyin garantisi yok ama gerçekten bu hayattada risk almazsan sabit gelir ile hiçbirşey olmuyor ben 100 k para bağladım...
  4. v3ysi.alkan

ETH Mining Yapmak Soru

öyle hesaplama ben 3 aydır bozdurmuyorum coinlerimi ama fiyat ne olur kimse bilemez 1 kazım zorluğu değişiyor havuz ücreti değişiyor kartlar bakım gerektiriyor her defasında bişey güncelleniyo ama hala yapılır ama yeniden girilmez eskiden varsan kalınır
  5. v3ysi.alkan

ETH Mining Yapmak Soru

aynen alınma tarihi faturası bide tr mi yurddışı mı tr yada yurddışı senin için önemli değil çünkü mining garanti ışı oluyor zaten bildiğim ama yurddşı daha uygun
  6. v3ysi.alkan

ETH Mining Yapmak Soru

küçük kart alma çünkü bazı coinlerin dig dosyası 6 gb büyük 8 den büyük ileriye dönük 1659881675 ve sıfır yerine 2.el kartlara yönelebilirsin uygun düşerse hazır rig adam satıyor kredi ile falan almış ödeyemiyor gibi gibi eli sıkışık olanlar çok var
  7. v3ysi.alkan

ETH Mining Yapmak Soru

Mining İçin En İyi Kart 3060 ve 3060ti Ama Ondan Daaha İyisi Girmemek Evde VAr Şuan Benim Ama Pişmanlık Eth Bitecek mi Dünya KAdar Hataya Düşüyür Uğraşılmaz emek İstiyor
  8. v3ysi.alkan

Ana Konu [REHBER] OKX(OKEX) Borsası 2.000$'a kadar Airdrop veriyor (Kimliksiz)

6 cent'lik shiba verdi @zerolite sen ne kadar kastık en az 100 kişi referansın ile girmiştir
  9. v3ysi.alkan

mining Ayarları Yardım Lazım (Msi Afterburner)

kaç Gb 1616694241 Hayır hala 10 küsür
  10. v3ysi.alkan

@kandes22 böyle yaptım
  11. v3ysi.alkan

RVN Mining Ayarları Nasıl Olmalı

@cfrank 1616690955 @cfranko Hangi Ayarları yapmam Lazım Sence Reis
  12. v3ysi.alkan

RVN Mining Ayarları Nasıl Olmalı

Power limit ? core clock memory clock fan speed başka hangi ayarlar ne olmalı konu ile bilgili pek bilgim yok bu 3. konum sonuç çıkaramadım :(
  13. v3ysi.alkan

RVN Kazıyor Hangi Ayarları Yapmam Lazım... Eyw
  14. v3ysi.alkan

benim ekran kartı 1650 süper 4 gb bilgin olsun 1616688752 bide bu yazı çıkıyor ne acaba
  15. v3ysi.alkan

kusura bakma ezbere bilgi verip sadece yorum kasanlar var 1 ara boş bir yorum yüzünden pc kiltledim tekrar format attım bi ara bios pilini sökmek zorunda kaldım fazla ram oc den 1616688576 dediğin ayarları iki defa denedim sonuç böyle
  16. v3ysi.alkan

70 den aşağı düşmüyor (yanlış Bilgi Vermezsen Sevinirim...)
  17. v3ysi.alkan

Hangi Ayarları Yapmam Lazım elektrik az yaksın diye kazma hızı artsın diye (14 saattir kazım yapıyor)
  18. v3ysi.alkan

Sistemim Şuan Kazım Yapıyor Mu

2 saat te do[ru değeri alamazsın ama :) mesela 20:40 21:00 arası 1 saat sayıyor ve ilk başladığında kazım oranları net değil bence 24 saat kzaım yapacam yarın değerleri burada paylaşırım
  19. v3ysi.alkan

Sistemim Şuan Kazım Yapıyor Mu

power limit kaça düşüreyim core limit kaça arttırayım
Top Bottom